Konya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
Konya Postası Gazetesi Güncel Derede akıntıya kapılan genç öldü

Derede akıntıya kapılan genç öldü

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, serinlemek için dereye giren İbrahim Karabaş (16), boğularak hayatını kaybetti. Karabaş'ın cansız bedeni, su altı arama ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu dereden çıkarıldı.

Derede akıntıya kapılan genç öldü
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, saat 19.00 sıralarında kırsal Dağyenice Mahallesi'nde meydana geldi. İzmir'de bir inşaatın elektrik işlerini tamamlayan İbrahim Karabaş, beraberinde ustası ve arkadaşıyla birlikte dönüş yoluna geçti. Yol üzerinde mola veren grup, serinlemek amacıyla 'Kocadere' olarak bilinen dereye girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Karabaş'ı fark eden ustası ve arkadaşı, genç çocuğu kurtarmak için harekete geçti. Kendi imkanlarıyla Karabaş'ı sudan çıkaramayacaklarını anlayan usta ve arkadaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Manisa’da derede akıntıya kapılan genç öldü
İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, itfaiye ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri sevk edildi. Su altı arama-kurtarma ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmalarının ardından Karabaş’ın cansız bedenine ulaşıldı. Karabaş'ın dereden çıkarılan cenazesi, nöbetçi savcı ve ekiplerin incelemesinin ardından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Manisa’da derede akıntıya kapılan genç öldü
Acı haberi alarak olay yerine gelen Karabaş'ın ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğularak, sinir krizleri geçirdi. Olayın ardından Karabaş'ın yanında bulunan 2 kişi ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız