Konya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
6.225,55 % 0,12
Konya Postası Gazetesi Güncel Çeşme'deki otellerin bayram tatilini dolu geçirmesi bekleniyor

Çeşme'deki otellerin bayram tatilini dolu geçirmesi bekleniyor

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, Kurban Bayramı tatilinde ilçedeki otellerde yüzde 90'ı aşan doluluk beklediklerini söyledi.

Çeşme'deki otellerin bayram tatilini dolu geçirmesi bekleniyor
Okunma Süresi: 1 dk

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Çeşme'de, bayram tatili öncesinde otel rezervasyonları hareketlendi.

ÇEŞTOB Başkanı Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla rezervasyonların yoğunlaştığını belirtti.

Rezervasyonlarla tatil dönemi için yüzde 60 oranında doluluk yakalandığını ifade eden Demir, şunları kaydetti:

"Rezervasyon yoğunluğu da bayram tatiline kilitlenmiş durumda. 15-22 Haziran arasında Çeşme'de yüzde 90'ları geçen bir doluluk bekliyoruz. Hava oldukça güzel. Tatil sezonu başladı. Çeşme'de tüm plajlar açıldı. Yani artık Çeşme'ye yaz geldi, yaz tatili başladı. Hem yurt içinden hem yurt dışından, özellikle gurbetçilerimizin bu yıl da rezervasyonları çok yüksek." diye konuştu.

Çeşme'de tatil yapan İranlı Efsun Hatibi de Çeşme ve Alaçatı'yı çok sevdiklerini, eşi ve arkadaşlarıyla beraber çok güzel bir tatil geçirdiklerini belirterek, "Tekrar gelmeyi düşünüyoruz. İran'dan çok misafir geliyor zaten. Bence Türkiye'den daha güzel bir yer yok. Burada olduğumuz için çok mutluyuz." dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız