Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
6.225,55 % 0,12
Konya Postası Gazetesi Güncel Cam silerken 7'nci kattan düştü

Cam silerken 7'nci kattan düştü

Ankara'da Mesiha Kahya (58), bayram sabahı 7'nci kattaki evinde cam silerken yere düşerek hayatını kaybetti

Cam silerken 7'nci kattan düştü
Okunma Süresi: 1 dk

Mesiha Kahya, Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi Akıncılar Caddesi’ndeki binanın 7'nci katında tek başına yaşadığı evde, bayram sabahı camlarını silmek istedi. Kahya, iddiaya göre balkonda camı silerken dengesini kaybedip yere düştü. Bayram sabahı Mesiha Kahya'ya telefonla ulaşamayan çocukları, eve geldi. Kapıyı kırarak içeriye giren çocukları, bir süre aradıktan sonra annelerini yerde hareketsiz buldu. Haber verilmesiyle polis ve sağlık ekipleri eve sevk edildi.

 

Cam silerken 7nci kattan düşen kadın öldü

 

DÜŞME ANI KAMERADA

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mesiha Kahya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kahya'nın cesedi çevrede yapılan incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öte yandan Kahya'nın balkondan düşme anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kahya'nın cam silerken dengesini kaybedip düştüğü görüldü.

 

Cam silerken 7nci kattan düşen kadın öldü

 

'BALTA İLE KAPIYI KIRDILAR'

Mesiha Kahya'nın 3 yıldır kapı komşusu olduğunu belirten Davut Dağ, bayram namazından sonra çocuklarının kadına ulaşamadığını öğrendiklerini söyleyerek, "Kapının arkasında anahtar olduğu için açamadılar. Sonra baltayla kapıyı kırıp, içeriye girdiler. Bir feryat, çıktılar. Koşturmaya başladılar. O sırada balkonda temizlik yaparken düştüğünü öğrendik" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız