Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu'nda başına taş isabet eden 3 yaşındaki Yamaç Çetin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Minik Yamaç, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, 9 Haziran’da Saklıkent Kanyonu'nda meydana geldi. Ailesiyle birlikte kanyona gelen Yamaç Çetin’in başına, yüksekten koparak düşen bir taş parçası isabet etti. Ağır yaralanan çocuk için olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yamaç, ailesi tarafından kanyondan çıkarıldıktan sonra ambulansla Seydikemer Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yoğun Bakımda 2 Günlük Mücadeleyi Kaybetti
İlk müdahalesinin ardından Fethiye’deki özel bir hastaneye sevk edilen minik Yamaç, daha sonra Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk, olaydan iki gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.
Gözyaşları Arasında Uğurlandı
Yamaç Çetin için bugün Patlangıç Mahallesi’ndeki Ertuğrul Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Çetin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Minik Yamaç, kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Olay, bölgede alınan güvenlik önlemlerini yeniden gündeme getirirken, yetkililer kanyon çevresinde riskli alanların inceleneceğini belirtti.