Konya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0615 %0.06
56,4877 %0.42
6.633,66 %1.50
Konya Postası Gazetesi Güncel 5 gecekondu yıkıldı

5 gecekondu yıkıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yabancı uyrukluların yoğunlukla kaldığı kaçak 5 gecekondu, mahallelinin şikayetleri sonrası belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım esnasında bir kişi yere düşen Türk bayrağını aldı

5 gecekondu yıkıldı
Okunma Süresi: 2 dk

Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'nde bir süredir kağıt toplayıcıları ve yabancı uyruklu kişiler, mahallede bulunan metruk gecekondularda kalmaya başladı. Mahalle sakinleri, gecekonduları çöp eve çeviren kişileri Kızıltoptak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz'a bildirerek, gerekenin yapılmasını istedi. Muhtar Yılmaz'ın ilgili birimlerle görüşmesi ve durumu aktarması sonrasında kaçak olduğu belirlenen metruk gecekonduların yıkım kararı alındı.

Antalyada yabancı uyrukluların kaldığı 5 gecekondu yıkıldı

Bölgede çevik kuvvet polisleri önlem alırken, zabıta ve yıkım ekipleri çalışmaları gerçekleştirdi. Polis ekipleri, evlerde kalanların kimlik tespitlerini yaptı. Evleri boşaltmaları istenen yabancı uyruklular kişisel eşyalarını alarak yıkım kararı verilen 5 gecekonduyu boşalttı. Gecekonduların elektrik ve suyunun kesilmesinin ardından Muratpaşa Belediyesi ekipleri, 5 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım esnasında bir kişi yere düşen Türk bayrağını aldı.

Antalyada yabancı uyrukluların kaldığı 5 gecekondu yıkıldı

Yabancı uyrukluların gecekonduları ve çevresini çöple doldurduğunu belirten Kızıltoprak Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, “Burası Yediarıklar bölgesi olarak geçiyor. 84 dönüm hazine yeri. Belediyenin imar planında mesire alanı olarak geçiyor. Burada yabancı uyruklular kalıyor. Çöp topluyorlar. Çeşitli yerlerde topladıkları çöpleri bizim mahalleye getiriyorlar. Sabah kamyonlarla çöpleri sattıkları yerlere götürüyorlar. Mahalleli ve biz çok şikayetçiyiz. Geçen günlerde bir gecekondu yıkıldı. Bugün de 5 gecekondu yıkıldı. İlk amacımız yabancı uyruklu kişilerin kaldığı çöp merkezlerini temizlemek" dedi.

Antalyada yabancı uyrukluların kaldığı 5 gecekondu yıkıldı

Antalyada yabancı uyrukluların kaldığı 5 gecekondu yıkıldı

Antalyada yabancı uyrukluların kaldığı 5 gecekondu yıkıldı

Antalyada yabancı uyrukluların kaldığı 5 gecekondu yıkıldı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız