Konya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9418 %0,51
47,7852 %0,57
4.403,48 % 0,46
Ara
reklam
Konya Postası Gazetesi Genel Konya'da mobil bankacılık o ilçede hizmette!

Konya'da mobil bankacılık o ilçede hizmette!

Bozkır Belediyesi, İş Bankası ile iş birliği yaparak ilçeye mobil bankacılık hizmeti kazandırdı. Belediye Başkanı Nazif Karabulut, bu hizmetin bir hafta boyunca vatandaşların kullanımına sunulacağını açıkladı. İlçe sakinleri, pek çok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirebilecek.

KAYNAK: Fatmagül Kızmaz
Okunma Süresi: 1 dk

Bozkır Belediyesi, vatandaşların bankacılık işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilmeleri amacıyla İş Bankası Seydişehir Şubesi ile iş birliği yaparak mobil şube hizmetini ilçeye kazandırdı.

Belediye Başkanı Nazif Karabulut, yaptığı açıklamada mobil bankacılık aracının bir hafta boyunca Bozkır’da vatandaşlara hizmet vereceğini duyurdu.

Mobil şube sayesinde ilçe sakinleri para çekme/yatırma, hesap işlemleri ve diğer bankacılık hizmetlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Yetkililer, tüm vatandaşları mobil şube hizmetinden yararlanmaya davet ederek gerekli bilgilendirmelerin belediye tarafından yapılmaya devam edileceğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *