Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Milletvekili Ziya Altunyaldız ve AK Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte parti binasında bir araya geldiklerini duyurdu. Toplantıda ilçenin mevcut durumu ve geleceğe yönelik hedefler doğrultusunda kapsamlı istişarelerde bulunuldu.
Programa Ramazan Arın’ın yanı sıra Ali Üzlük, Mehmet Ali Yılmaz, Bozkır ve Ahırlı ilçe başkanları ile Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük belediye meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Toplantının ardından esnaf ve pazar alanında faaliyet gösteren vatandaşlar ziyaret edilerek talep ve öneriler dinlendi. Heyet, hemşehrilerle birebir görüşmeler gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Günün sonunda düzenlenen iftar programında birlik ve beraberlik mesajı verildi. Milletvekili Ziya Altunyaldız’a ilçeye verdiği destekler dolayısıyla teşekkür eden Başkan Hasan Ustaoğlu, “Birlik, beraberlik ve ortak akıl anlayışıyla ilçemiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.