Konya
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9462 %0,51
47,8272 %0,57
4.388,33 % 0,18
Ara
Konya Postası Gazetesi Genel Depremzede köpek, Çöpte bulunan kediye anne oldu

Depremzede köpek, Çöpte bulunan kediye anne oldu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde depremzede olduğu ifade edilen dişi köpek Şifa, çöpte ölmek üzere bulunan yavru kedi Gofi’yi sahiplenip emzirerek annelik yapıyor. İkinci kez gebe olan Şifa, Gofi’yi hâlâ yavrusu gibi sahipleniyor.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde depremzede olduğu ifade edilen dişi köpek, sahiplerinin çöpte bulduğu kediye annelik yapıyor.

Reyhanlı'da ayakkabıcılık yapan İbrahim Budanur (47), asrın felaketinde yaşadığı Hatay’ın Antakya ilçesinde bir süre konteynerde kaldıktan sonra Adana’ya taşındı. Budanur, komşuları tarafından kendilerine verilen ve depremzede olduğu ifade edilen dişi köpeği sahiplendi. Aile, köpeğe ‘Şifa’ adını verdi. Bir süre sonra çöpte ölmek üzere yavru kediyi bulan aile, onu da evlerine getirdi. Gebe olan Şifa, yavru kediyi emzirerek, annelik yapmaya başladı. ‘Gofi’ adı verilen kedi kısa sürede sağlığına kavuştu. Hatay’ın Reyhanlı ilçesine dönen ailenin baktığı köpek ile kedinin birlikte görüntüleri ise görenleri şaşırtıyor. İkinci kez gebe kalan Şifa, Gofi’yi halen emzirip yavrusu gibi sahipleniyor. İbrahim Budanur, “Ailemizin bir parçası haline gelen köpek ile kedi, anne ve yavrusu gibi davranıyor” dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *