Konya
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
6.225,55 % 0,12
Konya Postası Gazetesi Ekonomi 4. Altın Konteyner İhracat Ödülleri için başvurular başladı

4. Altın Konteyner İhracat Ödülleri için başvurular başladı

Genç MÜSİAD tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Altın Konteyner İhracat Ödülleri için son başvuru tarihi 20 Temmuz olarak belirlendi

4. Altın Konteyner İhracat Ödülleri için başvurular başladı
Okunma Süresi: 2 dk

Dernekten yapılan açıklamaya göre Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ülke ekonomisine ihracat yaparak katkı sunan gençlerin sayısını artırmak ve gençlerin ihracata daha fazla teşvik edilmesi amacıyla "Altın Konteyner İhracat Ödülleri” törenini düzenliyor.

Bu yıl ağustos sonunda dördüncü kez gerçekleştirilecek törende, ihracat yaparak hem sektörde hem de kendi alanında uzmanlaşmış gençlere 15 farklı kategoride ödül verilecek.

Yeni kategorilerin eklendiği ödüllerde ilk kez hizmet ihracatı ve parlayan teknoloji alanlarında da en iyiler belirlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genç MÜSİAD Başkanı Cahit Ertemel, törenin genç ihracatçıları teşvik ettiğini ve başarıların ödüllendirildiğini ifade etti.

"Ödül töreni alanında tek olma kimliğini sürdürüyor"

Altın Konteyner İhracat Ödülleri için geri sayımı başlattıklarına işaret eden Ertemel, şu bilgileri paylaştı:

"Ağustos ayının sonunda gerçekleştireceğimiz 35 yaşının altındaki genç ihracatçılara yönelik olan bu ödül töreni, alanında tek olma kimliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz ödül törenimizde 13 farklı kategoride ödüller vermiştik. Bu yıl da inşallah 15 farklı kategoride çok önemli projelere ödüller vereceğiz.”

Ertemel, Genç MÜSİAD’a üyelik şartının aranmadığına dikkati çekerek ülke ticaretine katkı sağlayan gençleri ödüllendirmeyi hedeflediklerini aktardı.

Tüm genç ihracatçıları ödüllere başvurmaya davet eden Ertemel, "Altın Konteyner İhracat Ödülleri ile genç ihracatçılarımızı tanımak, gençlerin ihracat potansiyelini ortaya çıkarmak ve onları daha da cesaretlendirmek, “marifet iltifata tabidir” düsturuyla başarıyı takdir etmek ve onları tanıtmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız