Konya
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0265 %0.05
56,1666 %0.29
6.532,72 %3.63
Konya Postası Gazetesi Dünya Ünlü fenomen 68. kattan düştü!

Ünlü fenomen 68. kattan düştü!

30 yaşındaki Fransız fenomen Remi Lucidi, Hong Kong'da bulunan Tregunter Tower isimli gökdelenin 68. katından düşerek hayatını kaybetti.

Ünlü fenomen 68. kattan düştü!
Okunma Süresi: 1 dk

30 yaşındaki Fransız fenomen Remi Lucidi, Hong Kong'da bulunan Tregunter Tower isimli gökdelenin 68. katından düşerek hayatını kaybetti. Sosyal medyada "Remi Enigma" olarak tanınan Lucidi'nin, tehlikeli yerlere tırmanmasıyla bilindiği belirtildi.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Lucidi, binaya gelerek güvenlik görevlisine, 40. katta bir arkadaşını ziyaret ettiğini söyledi. Ancak güvenlik görevlisi, binada böyle bir arkadaşın olmadığını teyit etti. Bunun üzerine Lucidi, güvenlik görevlisinin peşinden kaçarak 49. kata kadar asansörle çıktı. Sonrasında ise merdivenleri 68. kata kadar tırmandığı ve çatıya yönlendiği belirlendi.

Görgü tanıklarından biri, Lucidi'nin düşmeden önce camlara vurarak içeri girmek için yardım istediğini ifade etti. Lucidi'nin konakladığı pansiyonun sahibi ise onun sağlıklı ve neşeli biri olduğunu dile getirdi. Bir pansiyon çalışanı da, kendisine nereye gittiğini sorduğunda bir dağa çıkacağını söylediğini aktardı.

Hong Kong yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız