Konya
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,2266 %0.07
53,8964 %0.11
6.258,33 % 1,16
Konya Postası Gazetesi Dünya Batı Şeria'da baskın düzenlediği Cenin kentinden çekildi

Batı Şeria'da baskın düzenlediği Cenin kentinden çekildi

Gerçek mermiyle vurduğu 2 çocuğu öldüren İsrail güçleri, yaklaşık 18 saat süren baskında yolları buldozerlerle kazdı, bazı dükkanları ve evleri yıktı.

Batı Şeria'da baskın düzenlediği Cenin kentinden çekildi
Okunma Süresi: 2 dk

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da baskın düzenlediği Cenin kentinden çekildi.

Kent merkezi ve Cenin Mülteci Kampı'nda gece saatlerinde başlattığı baskında buldozerlerle yolları kazıp bazı dükkanları yıkan ve evleri havaya uçuran İsrail güçleri, yaklaşık 18 saat sonra kentten ayrıldı.

İsrail ordusunun gece işgal altındaki Cenin'e baskın düzenleyerek Cenin Mülteci Kampı ile 3 hastaneyi kuşattığı ve Filistinlilerle çatıştığı belirtilmişti.


 

Filistin devlet televizyonunun haberinde yüzden fazla İsrail askeri aracı ve 7 buldozerin Cenin şehrine mülteci kampına baskın düzenlediği, Cenin Devlet Hastanesi, İbn Sina Hastanesi ve Er-Razi Hastanesi'nin ordu tarafından kuşatıldığı ifade edilmişti.

Cenin Belediye Başkanı Nidal el-Ubeydi AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun, kenti ve Cenin Mülteci Kampı'nı "kapalı askeri bölge" ilan ettiğini kaydetmişti.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail güçlerinin Cenin'de 2 Filistinli çocuğu gerçek mermiyle vurarak öldürdüğü bildirilmişti.

İsrail askerleri işgal ettikleri Gazze'de bir binayı sinagoga dönüştürdü

İsrail askerlerinin kara saldırılarıyla işgal ettikleri Gazze Şeridi'nde bir binayı sinagoga dönüştürdüğü bildirildi.

İsrail'in Walla gazetesinde yer alan haberde, İsrail askerlerinin Gazze'de işgal ettikleri bir binanın bir kısmını "ayin alanına" çevirdiği ifade edildi.

"İbrahim Tapınağı" adı verilen sinagoga masa ve sandalyenin yanı sıra Yahudilere ait dua kitaplarının konulduğu aktarıldı.

Gazze'nin tam olarak hangi bölgesinde yer aldığı belirtilmeyen binadaki bu bölümün girişine sinagog tabelası asılarak günlük ayin saatlerini gösteren notlar yapıştırıldığı kaydedildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız