Konya
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,9640 %0.04
53,3744 %-0.22
6.595,14 % -0,55
Konya Postası Gazetesi Dünya ABD'de banka soygunu girişimi

ABD'de banka soygunu girişimi

ABD'nin Güney California eyaletindeki Bakersfield kentinde banka soygunu girişiminde bulunan şüphelinin, bankadaki çok sayıda kişiyi rehin aldığı bildirildi.

ABD'de banka soygunu girişimi
KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 1 dk

ABD'nin Güney California eyaletindeki Bakersfield kentinde banka soygunu girişiminde bulunan şüpheli, bankadaki çok sayıda kişiyi rehin aldı. Bakersfield polisinden yapılan açıklamada, yerel saatle 13.00 sıralarında şehir merkezindeki bir banka şubesine yönelik bomba ihbarı üzerine ekiplerin olay yerine sevk edildiği aktarıldı. Bankaya ulaşan polis ekipleri, bir erkeğin içerideki çok sayıda kişiyle kendisini binaya kilitlediğini belirledi.

Yetkililer, müzakerelerin ardından rehinelerden ikisinin serbest bırakıldığını, diğer rehinelerin ise sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı. Şüpheli ile polis arasında müzakerelerin devam ettiği kaydedilen açıklamada, bölgede bazı yolların trafiğe kapatıldığı ve çok sayıda binanın boşaltıldığı ifade edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız