Konya
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,3513 %0.16
53,9658 %0.1
6.178,23 % 0,38
Konya Postası Gazetesi Asayiş Yanan evdeki kadını kuryeler kurtardı!

Yanan evdeki kadını kuryeler kurtardı!

ANTALYA'da 3 katlı apartmanın en üst katında çıkan yangında, dairedeki 70 yaşındaki kadın 2 kurye tarafından kurtarıldı, torunları 2 genç kız ile bir kadın ve erkek kendi imkanlarıyla dışarı çıktı. Kuryelerin dumandan etkilendiği yangında, evden çıkan ve büyük korku yaşadığı görülen 2 genç kız, köpekleri Leydi'yi bir an olsun bırakmadı.

Yanan evdeki kadını kuryeler kurtardı!
Okunma Süresi: 2 dk

Yangın, saat 13.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1044 sokak üzerinde yer alan 3 katlı apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, çatı katında tadilat yapılırken son kattaki dairenin yatak odasından duman yükseldiğini görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangını gören 2 kurye yukarı çıkarak dairede kalan kadını binadan çıkarttı. Evde bulunan kadının torunu 2 genç kız, 1 kadın ile erkek ise kendi çabalarıyla dışarı çıktı. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yarım saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü.

Çatı katında tadilat yapan ev sahibi ile yanan evden çıkan aile bireyleri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tadilat yapan ev sahibi yangının kendileriyle alakalı olmadığını belirtirken, evleri yananlar ise tadilattan kaynaklandığını ifade etti. Kısa süreli tartışma polis ekiplerinin uyarısıyla sona erdi. 

Kuryeler tarafından binadan çıkarılan kadın sokakta yerde otururken, torunları 2 genç kız ise korku dolu gözlerle itfaiyenin çalışmalarını izledi. Köpekleri Leydi'yi kucaklarından bırakmayan genç kızlar, komşuları tarafından sakinleştirildi. Daireye girip kadını çıkartan 2 kurye, dumandan etkilendi. Kuryelere, kontrol amaçlı gelen ambulansta müdahale edildi.

Yangın başladığını görünce evden hızla çıktıklarını anlatan Volkan Çakış, “Pazar günü olmasına rağmen çatı katında tadilat ya da bakım gibi bir şey vardı. Makineler sürekli çalışıyordu. Odaya girince yangın çıktığını gördük. Kendimizi dışarıya zor attık" dedi. İtfaiye, yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız