Konya
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,2236 %0.07
53,9351 %0.19
6.298,05 % 1,80
Konya Postası Gazetesi Asayiş Uyuşturucu kullandığı iddiasıyla otobüsten indirildi

Uyuşturucu kullandığı iddiasıyla otobüsten indirildi

AKSARAY Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kendinden geçmiş halde bulunan Gökhan G.’nin (29) otobüste uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla şoför ve muavin tarafından indirildiği ortaya çıktı.

Uyuşturucu kullandığı iddiasıyla otobüsten indirildi
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, saat 10.30 sıralarında Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Çevredekiler, peronda bir kişinin eşyaları üzerinde kendinden geçmiş halde oturmasından şüphelenip, terminaldeki polis ve zabıta ekiplerine haber verdi. Ekipler, kendisine gelmesini sağladıkları kişinin Gökhan G. olduğunu belirledi. Gökhan G. ekiplere, ''Ne içtiğimi kendim de hatırlamıyorum. Bir madde içtim, sadece onu hatırlıyorum'' dedi.

Ekiplerin yaptığı araştırmada Gökhan G.'nin yolcu otobüsüyle İstanbul'dan Adana'ya giderken, araçta uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla şoför ve muavin tarafından indirildiğini tespit etti. 

FİRMAYA PARA CEZASI

Zabıta ekipleri, Gökhan G.'yi terminalde bırakıp giden otobüs firmasına bin 200 lira idari para cezası uyguladı. Ayakta durmakta güçlük çeken Gökhan G.'nin de bir süre dinlendikten sonra başka bir otobüsle Adana'ya gönderileceği belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız