Konya
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0520 %0.06
56,2525 %0.06
6.618,75 %1.27
Konya Postası Gazetesi Asayiş Kuzen cinayeti şüphelisi adliyeye sevk edildi

Kuzen cinayeti şüphelisi adliyeye sevk edildi

İzmit'te kavga ettiği kuzeni Işık Filiz’i (58) tabanca ile vurarak öldüren Metin Akar adliyeye sevk edildi

Kuzen cinayeti şüphelisi adliyeye sevk edildi
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, dün sabah saatlerinde İzmit Doğan Mahallesi 8’inci Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Metin Akar, iki gün önce kavga ettiği yan komşusu olan kuzeni Işık Filiz'in kapısını çaldı. Kapıyı açan Filiz'e tabanca ile 6 el ateş eden Metin Akar, olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Işık Filiz, ambulans ile İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Filiz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis, dün akşam saatlerinde Metin Akar’ı yakalayarak gözaltına aldı.

Kuzen cinayeti şüphelisi adliyeye sevk edildi

 

Işık Filiz'in 2 gün önce Metin Akar'ın yeğeni B.A. ile annesini darbettiği, bu nedenle şüpheli ile kavga ettikleri öğrenildi. Filiz'in olaydan kısa bir süre önce de kürek ile B.A.'nın evinin camlarını kırdığı, Metin Akar'ın kuzeni Filiz'i bu olayın ardından öldürdüğü iddia edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Metin Akar, bugün Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Akar adliyeye girerken, “Kim kimin namusuna göz koyuyorsa sonu budur. Nokta” diye bağırdı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız