Konya
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,3507 %0.16
53,8563 %-0.1
6.162,44 % 0,12
Konya Postası Gazetesi Asayiş 46 gündür aranıyordu: Cesedi öyle bir yerde bulundu ki!

46 gündür aranıyordu: Cesedi öyle bir yerde bulundu ki!

ATV'nin reyting rekorları kıran programlarından biri olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', her hafta farklı konular ve konuklarla izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. Bu hafta programda ele alınan vaka, Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2 Eylül tarihinde aniden kaybolan, 22 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Nevrigül Alan'a aitti.

46 gündür aranıyordu: Cesedi öyle bir yerde bulundu ki!
Okunma Süresi: 2 dk

ATV'nin reyting rekorları kıran programlarından biri olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', her hafta farklı konular ve konuklarla izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. Bu hafta programda ele alınan vaka, Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2 Eylül tarihinde aniden kaybolan, 22 yaşında ve 2 çocuk annesi olan Nevrigül Alan'a aitti.

Genç kadından 46 gündür haber alınamıyordu. İddialara göre Nevrigül Alan, İznik ilçesindeki çocuğunu almaya gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Bu endişe verici durum karşısında ailesi, Nevrigül Alan'ın eşi tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek kızlarının hayatından endişe ediyorlardı.

Bugün, ailenin beklediği acı haber geldi. Gemlik ilçesindeki Hisar ve Umurbey mahalleleri arasında bulunan bir zeytin bahçesine giden bir çiftçi, burada ağaca asılı bir kadın cesediyle karşılaştı. Hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda cesedin, 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan'a ait olduğunu teşhis etti.

Nevrigül Alan'ın ailesi için büyük bir acıydı. Genç kadının cansız bedeni, olay yerindeki incelemelerin ardından ölüm nedeninin kesin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Güvenlik önlemleri alınan bölgeye gelen savcı, detaylı incelemelerde bulundu. Genç kadının cesedi ise Gemlik Devlet Hastanesi morguna nakledildi. (Fatmagül Kızmaz- Kübra Karaburç)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız