Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2507.1
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64098.73$

ZİL TAKIP OYNAYAN İNGİLİZ ÇÖMEZLERİ (1)

30 Aralık 2021, Perşembe 09:22

Evet, bugünkü yazımızın konu başlığı bu. Zil takıp oynamayı adet edinenler bu sefer hevesleri kursaklarında kaldı. Dört gözle ağızlarını suyu aka aka ülke ekonomisinin dibe vurmasını bekleyenler açıklanan yarım saatlik bir garanti beyanla oldukları yere mıh gibi çakılıp kalakaldılar. Şimdide işi pişkinliğe vurup vatansever edasıyla caka satıyorlar. Her şeyden haberleri olan bu güruhun zil takıp bıyık altından kıs kıs batışımızı seyretmeye daldıkları batılı ağababalarıyla fink attıkları ve servetlerine gizli servet kattıkları su götürmez bir şekilde alenen ortada iken bu tatlı su solcu ve Kemalist takımı er telden çalmayı alışkanlık haline getirme becerisini yine konuşturarak şimdi de niye önceden bu tedbirleri uygulamaya koymadı diye suçlamalarda bulunuyorlar. Bilmeyen de bunların ne kadar vatansever oldukları düşünüp belki de doğru söylüyorlar diye kafa sallayacak.

Batının Tanzimat kafalı çömezleri. İngiltere’nin diktesi ve parmağı ile her hareketi emir telakki eden emperyale yalakalık yapmakta beis görmeyen midesi menfaatine endeksli yortu bayramı hayranları. Sigortaları haçlı tarafından oluşturulan fonla ayakta kalıp vuvuzela öttüren asimile edilmiş devşirme iğdiş beyinliler. Jöntürk atığı fikir ve eylemleri ile atılan her adımı tökezletmeye çalışan kafalarını batı istikametinde kullanmayı marifet belleyen kimi Yahudi ve ermeni sempatizanları ve fonlarından beslenen kendi ülkesine düşman gâvura dost görünüp onların ağzıyla konuşan iç misyoner bozuntuları kendi beceriksiz ve ihanetlerini unutarak bu vatanın sömürülmesine göz yumup kendi menfaatlerini millet menfaatinden üstün gören kınkanatlılar kalkmış ülkemizdeki batı kaynaklı desteklenmenin gubuzluğu ile ve içteki kanuni boşluklardan yararlanıp çektikleri kredi ile koşup hemen dövize yol tutmayı alışkanlık edindiklerinden paradan para kazanmaya alışık olduklarından olsa gerek aylarca sülük gibi milletin kanını emip sürekli dövize müdahale ile Amerikan ya salatasına rağbet ettiklerini bir kez daha gösterdiler.

Anlaşılan o dur ki bunların vatan millet Sakarya edebiyatı asla bitmeyecek. İnandırıcı olmak için her türlü yalanı söylemekten çekinmeyecekler. Üç kaz güdemeyenler kalkmış laf salatası ile akıl vermeye kalkışıyorlar. Allah bunlara fırsat vermesin. Yakında seçim atmosferi var. Devlet hazinesinden de bol bol paralarını alacaklar, oh ne ala ne güzel ülke böyle. Millet aybaşının getirmek için uğraş versin hayat mücadelesi versin bunlarda beyler paşalar gibi yaşasında yaşasın. Ne demokrasi ama.!!!

Bu zamana kadar ülkeye tek çivi çakmayıp beceriksizliklerinizi din saldırganlığı ile örtbas etme gayretiniz artık size faiz gibi dolar gibi getiri sağlamayacak. Umarım şu son yaşananlar millet için ülkenin geleceğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sizler laf edebiyatı enkazınızda kızıl denizde boğulur gibi boğulacaksınız. O çok önemsediğiniz dolarınız döviziniz nasıl bir saatlik haberle çakıldıysa sizlerde yaklaşmakta olan sandığa öylece çakılacaksınız.

Sizler bu ülkenin kodları ile oynamanın size pahalıya mal olduğunu gelemeyeceğiniz iktidar hırsı ile görecek ve kahrolacaksınız. Siz bu ülkenin mazisini geçmişini yazısını dilini edebiyatını hatta tarihini batıya peşkeş çekmenin ihanetini ve kalbi sızısını ömür boyu atamayacak, bir ömür boyu pişmanlık gayyasında boğazınıza kadar batacaksınız. Güç ve kaba kuvvetiniz titanik gibi heybetli olsada bu sizin okyanusların serin sularında batmanızı kolaylaştıracak balıklara yem olmaktan ve tarihe gömülmekten kurtulamayacaksınız.

Sizler batının kültürel endeksinde kompleksli mücadelenizi /kavganızı sürdürürken Anadolu aslanları şimdi bu milletin genleri ve inanç kodları üzerinden ülkeyi devraldığı enkazdan düzlüğe çıkarma gayretinde lakin sizler hala uslanmadığınız için ülkenin kalkınmasına/ilerlemesine ayak bağı olmaya gelişigüzel eleştirmeye ve karalama kampanyasına yalan haberlerinizle destek bulmaya devam ediyorsunuz.

Batının dümen suyu sizi kendi limanlarında azgın azınlığa dönüştürürken kendi ülkenizi kalkıp onlara şikâyet edecek kadar vatan sevgisinden ne kadar uzakta olduğunuzu bir kez daha anladık. Siz benimseyin onların hayat tarzını, dünya görüşünü mantığını düşünce ve yaşantı biçimlerini hatta onların çıkar ve menfaatperest yaklaşımlarını ki; zaten o kadar katran karası olmuşsunuz ki bu hali tarzınızla kendi âli istikametinizi menfaat asfaltında yürütüyor ve işgalci zihniyetlere eyvallah diyorsunuz. Siz kendi ülkenizin brütüsleri olarak tarihe geçtiniz. Siz Sezar olma ve dik duruş sahibi olma vasfından uzaksınız.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.