Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2430.0
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64167.18$

Yazıklar olsun!

20 Ekim 2018, Cumartesi 09:23

Artık söyleyecek, yazacak bir şey bulamıyorum. İnsan her seferinde ‘Bu sefer farklı olacak’ dediğimiz şey neden aynı olur bilmiyorum. Bu konuda çok sinirliyim. Spor şehrimiz ‘KONYA’ yine basketbol takımına sahip çıkamıyor. Henüz ligin başındayız ve konumuz basketbol değil maddi sorunlar. Koskoca Konya’da bir sponsor dahi bulunamıyor takım için.

Halbuki çok güzel duygularla başlamıştık. Geçtiğimiz sezon kısıtlı bütçeye rağmen Süper Lig’in kapısından dönen mavi-beyazlı ekip, bu sezon artık çıkış zamanı olmalı dediğimiz zamanda yine maddi sıkıntılarla uğraşıyor. Yazık oluyor.

Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde iyi bir kadro oluşturan Selçuklu Basket, ilk maçını da tüm zorluklara rağmen kazanmayı bildi. Hoca da zaten maçtan sonra bu galibiyeti kimse sahiplenmesin demişti. Malum oyuncular bu zamana kadar hiçbir ödeme alamadığı için bu performansı göstermesi bile büyük bir şey.

Aylardır maaş almayan takım artık son noktaya geldi ve antrenmanlara çıkmamaya başladı. Sonuna kadar haklılar. Bugün Akhisar ile deplasmanda zorlu bir maç oynanacak. Oyuncuların maça çıkacağı ifade edildi ama ödeme almamaları durumda antrenmanlara çıkmamaya devam edeceklerini biliyoruz.

Aslında birkaç hafta sonra takım tamamen dağılabilir. Bir destek alınmaması durumunda. Gerçekten çok üzülüyorum.

Bu takım bunu hiç hak etmedi!

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.