Konya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2490.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63188.77$

Yalnız bırakmayın

27 Ekim 2018, Cumartesi 10:17

Basketboldaki tek temsilcimiz Selçuklu Basketbol için en iyisini yapmamız gerekirken, hep en sıkıntılı işlerle gündeme geliyoruz. Bu sefer oldu derken yine bir maddi krizin içinde boğulduk. Tıkandık. Sezon başladı başlamasına da bizler o keyfi henüz yaşayamadık. Ligde iki hafta geride kaldı ve takımımız aldığı sonuçlardan ziyade maddi sıkıntılarla gündemde yer aldı. Keşke Başantrenör Cengiz Karadağ yönetimindeki takımın performansını konuşabiliyor olsaydık…

Evet, sıkıntılı haftaları şimdilik geride bıraktık. Maddi kriz büyüklerin devreye girmesiyle şimdilik son buldu. Sponsorluk için görüşmeler hala devam ediyor. Umarım sezon sonu kötü bitmez. Çünkü daha önceki yıllarda aynı sıkıntıyı yaşadık, biliyoruz. Hedefimiz her geçen yıl Süper Lig olsa da bir türlü hep tıkanıyoruz.

Artık Konya, basketbol takımını kaldırmalı diyorum. Tek temsilcimiz ve bu kadar büyük gelmemeli şehre. Herkes takıma sahip çıkmalı, yalnız bırakmamalı. Takım bunu çok fazla hak ediyor. Gerçekten güzel bir takım kuruldu. Ayrıca iddialı da. Sadece yapmamız gereken onlara destek vermek. Gerisi bir şekilde elbette olacaktır.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.