Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63525.125$

Transferler yine mi yetişmedi!

13 Şubat 2018, Salı 16:31

Sezona büyük hayal kırıklığıyla başlayan Konyaspor, bir an önce toparlanma gayesinde olsa da hep ters giden işler oldu. Sebebini birçok konuyla açıklayabiliriz ancak eldeki oyuncu profiliyle bu sezon ligde beklentiyi de yüksek tutmamıştık zaten. Mehmet Özdilek ile umut bulan ve ardından biraz olsun toparlanan Konyaspor, ligin kalan bölümü için yeşil ışık yaktı. Tabi ki Mehmet Özdilek’in faktörü çok büyük oldu. Sistemini takıma oluşturmasının ardından oynanan oyun ortadaydı. Yine de asıl görev futbolcuların. Geride kalan süreçti bazı noktalarda sıkıntı yaşayan Konyaspor, transferde aceleci davranarak hemen ilk yarı bitmeden görüşmelere başlamıştı.

Çünkü ciddi eksiklikler vardı ve önlem alınmazsa lig sonu çok daha trajik bir durum yaşanabilir. Bunlar düşünüldüğünde de çok önemli bir süreç yaşanıyor denilebilir Konyaspor için. Evet, Konyaspor her ne kadar ligin ikinci yarısı için ümit verse de yine de böylesine bir zorlu sezonda işi şansa bırakmamak lazım. Hele ki düşme hattında bulunan Konyaspor için.

Transfer dedik. Lig bitmeden arayışa başlayan Konyaspor, şuan sadece bir oyuncuyu renklerine bağlayabildi. İlk maça az bir süre kaldı ve yine bir tedirginlik söz konusu. Özdilek, transferlerin kampa yetişmesini istemişti. Tabi ki yine yetişmedi. Buna şaşırmadık ama Konyaspor’un elini çabuk tutması lazım. Yatabare transferini kısa bir şekilde yorumlamak gerekirse de çok beğendiğim bir oyuncu değildi. Konyaspor için yeterli mi onu da göreceğiz. Şu aşamada eldekilerin bir basamak üstünde bir futbolcu. Bu nedenle katkı sağlamalı diye düşünüyorum. Ne diyelim hiç yoktan iyidir.

Son olarak Mehmet Özdilek her açıklamasında takımın ilk 10 içerisinde bitireceğinden söz ediyor. Lig bu sene oldukça çekişmeli geçiyor ve Konyaspor’un bunu başaracağına inancım var.

Ve Şifo Mehmet’e güveniyoruz…

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.