Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9072.35
  • BTC
    69952.79$

Takım kimyası tutmalı

24 Haziran 2018, Pazar 12:46

Atiker Konyaspor için yeni bir başlangıç demiştik. Evet, yeni sezonda farklılıklar olacaktı. En başta yönetim değişikliğiyle yaşandı. Ardından da teknik heyetteydi gözler. Tabi ki Fenerbahçe’den ayrılan Aykut Kocaman ilk çalınan kapı oldu. Konyaspor’a tarihinin en iyisini yaşatan Kocaman’a teklifte bulunuldu. Ancak takım Ocak ayına kadar bir takım çalıştırmayacağı belirtildi. Bunun üzerine rota önceden de görüşülen Rıza Çalımbay döndü. İlk tercih kendisiydi zaten Aykut Kocaman’dan sonra. Nitekim olumlu da sonuçlandı ve böylelikle Konyaspor’un yeni hocası Rıza Çalımbay oldu.

Ben Konyaspor yapısına, sistemine, hedeflerine en uygun hoca olduğunu düşünüyorum. Zaten Konyaspor’un kadrosu da kötü değil. Mevcut kadroyu koruyarak nokta 4-5 transferle bu işin biteceğini düşünüyorum. Bu konuda tabii ki oyuncuların Rıza Çalımbay ile kimyasının tutması da çok önemli.

İstikrar istiyorsak bence bu yolda devam etmeliyiz. Geçtiğimiz sezon gibi 3 hoca değiştirip ligde kalmayı son hafta garantilemek istemiyorsak artık bu işi bir düzene sokmalıyız. Dediğim gibi kimyanın tutması çok önemli. Umarım sezon öncesi kampı beklediğimizden de iyi geçer ve Konyaspor sezona iyi bir giriş yapar.

Bu en önemlisi…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.