Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.73$

Süper Lig neden olmasın…

31 Mart 2018, Cumartesi 07:54

Basketbolda bu yıl Konya’nın gururu olan Selçuklu Belediyespor, son 5 haftaya oldukça iddialı giriyor. Sezon başında ligin en geç kurulan takımı ve bütçesiyle de üst sıralardaki takımların gerisinde olan ekibimiz şu anki durumuyla büyük alkışı hak ediyor. Konya’nın basketbola olan sevgisi tartışılmaz. Buradaki spor severler gerçekten tüm iç saha maçlarında salona gelerek takıma destek oluyor. Bunlar gerçekten çok güzel şeyler. Ve tabi ki Selçuklu Belediyespor’da bu desteği boşa çıkarmadı. Aslında kimse onlardan bu kadarını da beklemezdi ancak onlar ellerinden gelenin en iyisini yaparak şuan play-off’u garantileyen takım oldu.

Sezon başında ligde kalma hedefiyle başlanılırken, şimdiki durum çok sevindirici. Hem teknik heyet hem de oyuncular buna inanmış durumda. Kalan 5 haftada alınacak galibiyetler moral ve motivasyon açısından çok önemli olacak. Tabi fikstür avantajı için de ikincilik çok önemli olacak. Bu nedenle yarınki Türk Telekom ve sonrasında oynanacak 4 karşılaşma bu anlamda önemli.

Play-off demişken, neden takımımız Süper Lig’e çıkmasın. Bu takımın bunu başaracak güce sahip. O atmosfer çok daha farklı olacaktır ve tüm oyunculardan alınacak sayı katkısı bizi ileriye taşıyacaktır.

Sadece Süper Lig için inansınlar…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.