Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2429.9
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66322.73$

Süper Lig hayal değil

12 Mayıs 2018, Cumartesi 08:59

TBL’de play-off heyecanı devam ediyor. Temsilcimiz Selçuklu Belediyespor için de zorlu haftalar yaşanıyor. Normal sezonu 4. sırada bitirerek önemli bir işe imza atan mavi-beyazlı ekip, play-off çeyrek final ilk turunda da rakibi Bandırma Kırmızı ile zorlu maçlara çıktı. Bandırma Kırmızı ekibinde tanıdığımız genç ve yetenekli oyuncular bu maçlarda kendini gösterme fırsatı buldu. Ancak Selçuklu Belediyespor, kolay kolay geçit vermedi ve 3. maç sonucunda rakibini seride 2-1 geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Temsilcimiz böylelikle en iyi 4 takım arasına kalırken, yarı finalde de en güçlü ekiplerden Afyon Belediyespor ile karşılaştı. Afyon’un kadro kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Kadrosu Süper Lig ayarında olabilir. Ancak işler sahaya çıkınca değişebilir. Selçuklu’nun da şansının olduğunu düşünüyorum. Hemen hemen yarı yarıya. Oyuncuların yüksek performansla sergileyecekleri oyun farklı yerlere taşıyabilir takımı.

Sadece gününde olmak çok önemli. Koç Serkan Erdoğan bu konuda da oyuncularına inanıyor. Tüm şehir inanıyor. Bu takım buralara kadar hiç ummadığımız bir şekilde geldi ve bunun devamını da getirebilir. Süper Lig hayal değil… Oyuncular inansın, şehir zaten inanmış durumda…

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.