Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2433.2
  • BIST
    9726.99
  • BTC
    66852.27$

SON 9

17 Mart 2018, Cumartesi 07:35

Atiker Konyaspor için final maçları resmen başladı. Bu sezon aldığı sonuçlarla bir türlü aradığı çıkışı yakalayamayan yeşil-beyazlılar, kalan 9 haftada kaderini kendi belirleyecek. Mustafa Reşit Akçay, Mehmet Özdilek derken şimdi de Sergen Yalçın ile yola devam ediyoruz. 9 ayda 3 teknik adam ile anlaşan Konyaspor için ne desek bilemiyorum. Her hafta bu sefer olacak diye ümitlendik ama her seferinde de hüsrana düştük. Karamsar olmak istemiyorum ve bu yüzden yarınki maçta da bu sefer olacak diye bakıyorum.

Yeni bir başlangıç dedik Sergen Yalçınla. Öyle demek zorundayız çünkü tek umudumuz bi o kaldı. İlk maçına da Galatasaray karşısında çıktı hoca. Sergen Yalçın ve ekibi için de oldukça zor kabul ediyorum. Daha takımı tanımadan birkaç antrenmanla Galatasaray karşısına çıktı. Ama beklediğimizden de hızlı etki etmiş. Bu kesinlikle belli oldu. Ligin şampiyonluk adaylarından biri ile deplasmanda karşılaşıyorsunuz ve mücadeleye erken bir golle 1-0 öne geçiyorsunuz. İlk yarıda istenilenler olsa da ikinci yarıda güçlü rakibini tutmak kolay olmadı. Nitekim 2 gole engel olunamadı.

Sahadan puansız ayrılmanın üzüntüsünden çok takımın yeni havası mutlu etti. Hem şehir hem taraftarlar hem de takımın kendine güveni yerine geldi. Galatasaray maçı bu nedenle kritikti ve Konyaspor için dönüm maçı olabilir. Yarın ise kendi sahasında Kayserispor’u konuk edecek Konyaspor. Asıl yarış şimdi başlıyor diyebiliriz.

Son 9 hafta ve alt sıralar iyice kızıştı. Bu savaşta Konyaspor ayakta kalmalı. Bu şehir bunu hak ediyor. Ayrıca umarım Sergen Yalçın için umutlar da devam eder ve Mehmet Özdilek ile kısa vadede kalmaz…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.