Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2424.3
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64195$

Şehitler ölmez vatan bölünmez…

06 Mart 2021, Cumartesi 09:58

Önceki gün düşen helikopterde şehit olan kahramanlarımız vatan sevdalısı olan hepimizin yüreğini yaktı. Yanan yürek, öylesine büyüktü ki, bir daha yaşanmaması temennisi ile üzüntülerimizi sosyal medyadan dile getirdik.

Helikopterde bulunan Korgeneral Osman Erbaş, Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz, Albay Şentürk Aydınyer, Yüzbaşı Salih Sarıoğlu, Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ömer Umulu, Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş, Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal, Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek, Uzman Çavuş Tolga Demirci ve Uzman Çavuş Hakan Gül şehit oldu.

Ateş, düştüğü yeri yakmadı, tüm yürekli yaktı. Televizyon ekranlarında izlerken, internet sitelerinden haberlerini okurken, içiniz dolmadı ve göz yaşınız akmadıysa diyecek bir cümle bulamıyorum. Hepsi bu vatan için yetişmiş, bu vatan uğruna canlarını feda etmeye hazır kahramanlarımızın acısını yüreğimiz de yaşıyoruz.

Bir askerin bile ayağına taş değdiğinde nasıl içimiz acıyorsa, bu acı daha büyük bir şekilde içimizi acıttı. Yaradan hepsini Peygamber Efendimize komşu eder inşallah.

Ve bir önemli çıkarımız da biran önce milli ve yerli uçaklarımızı yapmamız gerekiyor. Helikopterlerimizi yapmamız gerekiyor. Gerekirse her yıl yenilerek, askerlerimizin emrine vermemiz gerekiyor. Türk halkı birlik ve beraberlik içerisinde bu helikopterlerin yapılması için bağışta yapabilir.

Haydi Türkiye böyle acılar yaşamamak için TSK’ya destek olalım. Hepimiz asker olalım, hepimiz vatansever olalım ve destekleyelim…

Ne mutlu Türküm diyene..

Sağlıkla kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.