Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62139.44$

Sağlıklı Geçmesini Umduğumuz Yıllar Serisi 2020.

03 Ocak 2020, Cuma 08:07

Mutlu, huzurlu, sağlıklı güzel yıllar olmasını temenni ediyorum. 2020, fazla kilolarından şikayetçi olanların hafiflediği, düşük kiloda olup kilo almak isteyenlerin ideal kilosuna ulaştığı en önemlisi de sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam ettiğimiz güzel bir yıl olsun.

Yeni kararlar almak ve yeni adımlar atmak için en ideal zamanlar. 2020 kendinizi fit ve mutlu hissedebileceğiniz bir yıl neden olmasın?

En başta: Yüksek Motivasyon

Evet, sizde yapabilirsiniz. Başaran kişilerden hiçbir farkınız yok. Hedefinize odaklanıp olmak istediğiniz yeri öncesinde hayal ettiğinizde içinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Fiziksel, metabolik sorunlar, tiroid fonksiyonlarınızda bozukluk veya insülin direnciniz olabilir. Hepsinin tedavisi var. Nasıl besleneceğiniz, hangi sporu yapacağınız belli. O zaman tek eksik olan şey; kendinize olan inancınız. Motivasyon şart!

Nedeninizi Sorgulayın

Siz neden kilo vermek istiyorsunuz ya da neden sağlıklı bir yaşam hayal ediyorsunuz? Giyemediğiniz kıyafetler mi sizi üzüyor yoksa genç yaşta olup şimdi alacağınız kararları torunlarınızı görme arzunuz mu etkiliyor? Bunların hepsi aklınızdan zaman zaman geçen sorular olabilir. Bulduğunuz cevaplarla kendinizi tatmin etmeli ve sağlam bir şekilde odaklanmalısınız. Unutmayın ki bu yolun sonunda hedefiniz uğruna kaçtığınız her ne varsa anlam kazanacak.

Sabırlı Olun

Ani kararlar alıp vücudunuzu üzmeyin. Fazla kilolarınızı belli bir zaman sürecinde aldığınızı düşünün ve aldığınız sürede vermeyi hedefleyin. Sizin metabolizmanıza asla uygun olmayacak çeşitli yerlerden duyumunu aldığınız çok düşük kalorili diyetlerden uzak durun. Elinizden gelenin en iyisini yapıp gerisini zamana bırakın. Sağlıklı yıllar dilerim.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.