Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2507.2
  • BIST
    9422.62
  • BTC
    64341.34$

Olağanüstü Genel Kurul’a doğru

02 Haziran 2018, Cumartesi 08:58

Bu sezon Süper Lig’de kalmayı bitime bir hafta garantileyen Atiker Konyaspor için gündem Olağanüstü Genel Kurul. Gözümüz, kulağımız artık bu kongrede diyebiliriz. Kulüp tarihinde de bir ilk olacak. Birden çok liste seçimde aday olacak. Haliyle bu da bizleri heyecanlandırıyor. Bu kadar sıkıntılı bir sezonun ardından artık yeni yönetimin belirleneceği güne kısa bir süre kaldı. Çoğunluk sağlandığı takdirde 8 Haziran günü bu kongre gerçekleştirilecek. Ben ilk oturumda bu işin tamamlanacağını düşünüyorum. Yani delege sayısının 3’te 2 çoğunluk aranacak.

Adaylığını resmi olarak açıklayan Zeki Çimen’den sonra Mustafa Oral da bu kongrede listesini sunacağını açıkladı. Şimdiden 2 liste söz konusu. Ancak 3. listeyi de bekliyoruz. Bakalım kısa bir süre kala ne gibi gelişmeler yaşanacak.

Tabii ki tek düşüncemiz Temmuz ayı başında başlayacak kampa teknik heyet ve kadronun yetişmesi. Hep diyorum yeni gelecek yönetimin işi gerçekten zor olacak. Artık hata yapma durumu olamaz diye düşünüyorum. Geride kalan sezonu göz önünde bulundurduğumuzda yeni sezonda ligde kalmak için bu kadar şanlı olamayız. Bu nedenle iyi bir teknik ekip ve kadro ile yeni bir başlangıç yapmak lazım.

Umarım her şeyin en iyisi olur Konyaspor adına…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.