Konya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2411.0
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66235.93$

MOSSAD, KONYA VE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

25 Ekim 2021, Pazartesi 08:01

Ekim ayının son haftasının ilk pazartesi yazısında izninizle biraz gubuzluk (!) yapmak istiyorum.

Arama motorlarına UĞUR ÖZTEKE yazdığınız zaman pek çok ortaya dökülüyor değil mi?

Bazıları da hain 15 Temmuz saldırısı sonrası Devletin ve vatandaşın güvenliği gerekçesi ile kaldırıldı.

Kaldırılanlar arasında basın mensubu olarak hain terör örgütü tarafından nasıl hedef gösterildiğimin de haber ve belgeleri vardı.

Allah’a çok şükür 40 yılı aşan gazetecilik hayatımda PKK’sından FETÖ’suna hiçbir yasa dışı hain örgütlerin kalemi olmadım.

Yine bu süreçte bilerek bilinçli bir şekilde helal olmayan işlere girmedim.

Yarın öbür dünyaya göçüp gittiğim zaman aileme ve çocuklarıma alınlarında kara leke olacak utanılacak bir şey bırakmayacağım inşallah.

İstanbul’dan son Konya dönüşü haftanın her günü (Pazar günü yerel gazetelerin yayınlanması üzerine artık pazarları yazmaz olduk) yerel konuları yazmaya çalışıyorum.

Geldiğimiz noktada haftanın her günü yazdığımız yazılar belli bir kesimin ilgi ile takip ettiği belli bir kesimin ise ayarlarını bozduğumuz konular oluyor.

Yalnız başlığımız ile ilgili son konu ile kendimle gurur duydum.

Bazıları bizi beğenmese de her gün köşe yazılarımız Türkiye’nin son 20 yılının en büyük partisi olan AK Parti Genel Merkezi’nde Medya Merkezi’nde, Külliye’de merakla takip ediliyor ve tarihe not olarak alınıyor.

Bunu da buradaki dostlarımızdan bire bir bazen uyarı yolu ile bazen teşekkür yolu ile teyit ediyoruz.

………………

Türkiye MİT’in son yıllarda ülke içinde ki en büyük ve en önemli operasyonları ile yıkılıyor.

MİT bir yılı aşkın süredir büyük bir gizlilik içerisinde sürdürdüğü operasyonla 3 er kişilik hücrelerden oluşan 5 ayrı hücre toplam 15 kişilik MOSSAD ekibini çökertti.

………….

Buraya kadar konu Türkiye meselesi idi.

Amma kazın ayağı hiç de öyle değil baylar bayanlar.

Bu operasyonun bir ayağı ve ön önemli hücrelerinden birisi Konya, Selçuk Üniversitesi merkezli.

Daha geçen hafta yazdık.

Anlayanlar anlıyor. Görenler görüyordu ama birileri bizim satır doldurduğumuzu sanıyordu.

Konya polisi, MİT’i, askeri (havacısı karacısı) bu şehrin mübarek olduğu kadar aynı zamanda yerel ve ulusal yasa dışı örgütlerin “geçiş” ve “konuklama” merkezi olduğunu çok iyi biliyorlardı.

……………………

Bakın artık basına verilen bilgilerden birkaç satırı sizlerle paylaşalım

“TIP KONGRESİNE DİYEREK MOSSAD İLE GÖRÜŞMEYE GİTTİ

İsrail için para karşılığı casusluk yapan ve tutuklanan 15 isimden Filistinli Muhammed Salhab'ın (27), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi ve intern doktor olduğu ortaya çıktı.

3 Eylül sabahı hastanedeki nöbetinden çıkıp evine gelen Salhab'ın, öğleye doğru, "Cuma namazına gidiyorum" diyerek evden çıktığı ve ve bir daha geri dönmediği belirlendi.

Salhab'a ulaşamayan yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Filistin'de yaşayan baba Emad Salhab ve ağabey Wajeeh Salhab da Muhammed'i bulmak için Türkiye'ye geldi. Oğullarının Mossad ajanı olduğunu öğrenen aile şok yaşadı.

Ağabey Salhab'ın yakın çevresine "Filistin'de İsrail ile işbirliği yapanlara iyi bakmazlar. Ajan olduğuna inanmak istemiyoruz. Böyle bir şey yaptıysa bile kandırılmış olabilir" dediği öğrenildi.

9 yıl önce Türkiye'ye geldiği, ilk yıl sınıfta kalınca okulu dondurduğu, bir yıl İstanbul'da çalıştıktan sonra okuluna devam ettiği öğrenilen Salhab'ın yurt dışına giderken arkadaşlarına, "Tıp kongresine gidiyorum", "Ürdün'de babamla buluşacağım", "Burs almak için bir şirketle görüşeceğim" şeklinde yalan söylediği de belirlendi.

Salhab'ın 3 ay önce Filistin Beyaz Eller Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne gönüllü katılıp, Filistin'de tedavi imkanı bulamayanlara hizmet verdiği öğrenildi. Salhab'ın 2018'de Erasmus'a başvurduğu, İtalya'da bir okula kabul edildiği ancak vizede sorun çıkması nedeniyle gidemediği belirtildi.

Salhab'ın, Konya'daki eski ev arkadaşı diş hekimliği mezunu Amr Mansour tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde kurulan Eğitim-Danışmanlık Merkezi'ne sonradan ortak olduğu öğrenildi. Bir şubesinin de Filistin'de olan merkezde, Filistin'den veya yurtdışından üniversite eğitimi için Türkiye'ye gelmek isteyen öğrencilere danışmanlık hizmeti verdikleri ileri sürülüyor

…………………

"BİLGİLERİ SIZDIRDIM" İTİRAFI

Uludağ, M.A.S'nin ifadesinde, MOSSAD ajanlarının önce kendisiyle sosyal medya üzerinden iletişim kurduklarını, Arap kökenli olduklarını ve Türkiye'ye öğrenci göndermek istediklerini söyleyerek iletişim kurduklarını belirttiğini ifade etti. M.A.S'nin diyaloglar ilerledikçe Türkiye'deki öğrencilerle ilgili bilgi istediklerini aktardığını kendisinin de bu bilgileri temin ettiğini itiraf ettiğini söyledi.

…………………..

ÖNCE ZÜRİH SONRA KONYA

Daha sonra fiziki buluşmanın gerçekleştiğini söyleyen Uludağ, "M.A.S ile MOSSAD ajanları Zürih'te farklı tarihlerde buluşuyor. Zürih'ten sonra Konya'da buluşuyorlar. MİT bu görüşmeleri adım adım takip ediyor. M.A.S buluşmalarda verdiği bilgiler karşılığında para aldığını söylüyor. Gizli bilgileri dosyaya nasıl şifrelediğini MOSSAD ajanları gösteriyor." şeklinde konuştu.”

……………….

Yöneticilerimizden siyasilerimize, sade vatandaşlarımızdan esnaflarımıza naçizane bir ricada bulunmak istiyorum.

Konyalı için.

Konya’da yaşayanlar için gözü kapalı kabul ettiğimiz bir gerçek var;

“Bizler mazlumun, masumun, Müslüman’ın, düşmüşün garibin,………… gözü kapalı yanında oluruz.

Yemeğiz yediririz.

Giymeyiz giydiririz.

Konya, Konyalı bu konuda kendisini ispatlamıştır. Her şey Allah rızası içindir.

Ammaaaaaaaaaa velakin son örnekte olduğu gibi bu şehirde yasa dışı örgütlerin bizim insanımızın zaaflarını nasıl kullandığını görebiliyor musunuz?

MİT’in bu operasyonu Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına tarihi bir operasyondur.

Ancak işin için Konya olması.

Konya’daki hücrenin bu işin önemli bir parçası olması bizler içinde oturup bir daha ciddi ciddi kendimizi test etmemiz ve akıllanmamız için korkulacak durumdur.

Ülkeye Suriyeli göçmenlerin girişinden sonra yine Konya’da mahalle mahalle, sokak sokak “mücahit” diye ama yaralı ama engelli insanları bağrımıza basarken Devletimizin güvenliği adına nasıl hatalar yaptığımızı Devletin güvenlik güçleri biliyor.

Biraz daha geriye gittiğimiz zaman Devletin arşivlerinde en sağından, en soluna bütün yer altı faaliyetlerinin, hücre elamanlarının Konya Merkez’de nasıl konakladıkları bu topraklardan nasıl transit geçiş yaptıkları kayıtlıdır belgelidir.

…………..

Bunlar bizim iyi niyetimizi ve zaaflarımızı suiistimal ediyorlar.

Bu konuda herkese bir daha seslenmek istiyorum.

Tanımadığımız bilmediğimiz insanlara ekmek verirken, iş verirken, aş verirken hatta hatta öğrenci diye, ihtiyaç sahibi diye farklı dernek, cemaat, yardım kuruluşlarına bağışta bulunurken kesinlikle ama kesinlikle kime ne bağışı yaptığımızı Devletin birimlerine sorarak danışarak yapmalıyız.

Aksi takdirde bu iki ayaklı hain bombalar yarın kucağımızda patlarlar.

Üstü kapalı bir daha diyorum. Bir daha diyorum. Daha da açık yazamam.  

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Karnını doyuranlar açlara seslenip gelecek güzel günlerden bahsederler.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?      

Kullandığımız aracın modeli, kapasitesi gibi özelliklerine göre şerit tercih edip sol şeridi sürekli işgal etme huyundan vazgeçtiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz

Yorumlar

  • yorum avatar
    fıkri
    25-10-2021 15:25

    iyiligin ve cömertligin fazlası ahmaklık zannedılır,,,,

  • yorum avatar
    ahmet öztemel
    25-10-2021 10:11

    Sn. Uğur abi;Okurken bile irkildim. Allah yardımcımız olsun. Çok akıllı olmak zorundayız çok. Hain olmadık postlara bürünüyor. Saygıyla

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.