Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2500.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64075.61$

Merhaba sevgili okurlarım;

23 Nisan 2021, Cuma 10:19

Merhaba sevgili okurlarım;

Gazetemizde ve gazetemizin web sayfasındaki yazılarıma göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sayfamızda farklı konu ve konuklara yer vererek sizleri bilgilendirmek/bilinçlendirmek adına elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz ve sizler de takdirlerinizle bizleri onurlandırıyorsunuz. Bu gün yine sizler için dünyada popüler olan ve alternatif tıp olarak sağlık alanında da ülkemizde giderek yaygınlık kazanan bir konudan bahsetmek istiyorum. Konumuz “Access Bars” ve konuğum da aynı zamanda Access Bars uygulayıcısı olan Nebahat Parlak.

Öncelikle vakit ayırıp bizlerle röportaj yapmanızdan dolayı size teşekkür ederiz. Ben sizi uzun zamandır tanısam da okuyucularımızın da sizi tanıması adına bize kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

Merhabalar Abdurahman Bey ve sevgili Konya Postası okuyucuları. Adım Nebahat Parlak. Ankara'da doğdum ve Ankara'da yaşıyorum. Anadolu Üniversitesi "Turizm ve Otelcilik" bölümünü bitirdim. Özel kurum ve kuruluşlarda çalıştıktan sonra Diksiyon,Kişisel Gelişim Eğitmeni ve Access Bars Uygulayıcısı olmaya karar verdim(2005-2017). Milli Eğitim Bakanlığı'nda atamalı ve sözleşmelieğitmen olarak göreve başladım ve hala devam ediyorum. Eğitim ve danışmanlık firmaları aracılığı ile kişi ve kurumlara (Türkiye'nin 81 ili'nde) eğitimler vermeye devam ediyorum.

Access Bars ile nasıl tanıştınız?

Yeğenimin şehit olması ile topuk dikenlerim çıkınca ruh sağlığım bozuldu. Access Bars ile tanıştım ve şifalandım, hayata bakış açım ve yaşam şeklim değişti. Eğitimlerini alıp benim gibi ihtiyacı olan kişilere katkı olması için seanslar yapmaya ve eğitimler vermeye başladım.

Access Bars nedir?

 Access Consciousness’in(Bilince Giriş)“Enerji Dönüştürme Sistemi” Amerika’da Gary Douglas tarafından 20 yıl önce geliştirilen dönüştürücü bir çalışmadır. Başınıza nazikçe dokunulunca, çaba harcamadan ve kolayca alıp kabul etmenize izin vermeyen her şeyi serbest bırakan 32 noktadan oluşuyor. Bu noktalar her bir yaşamınızdaki bütün düşüncelerin, fikirlerin, inançların, duyguların ve dikkate aldıklarınızın depolandığı yerlerdir. Hayatının belli alanlarındaki 5-10 bin yıllık kısıtlamalara dokunulduğunda serbest bırakabilir.

Access Bars’ın Hedefi Nedir?

Bizleri, kendimizi değiştirerek hayatımızdaki travmaları değiştirebilme olasılığını artıracak kadar yeterli bilinçte olabileceğimiz bir alana getirmektir. Hayatınızda iyi gitmeyen şeyleri değiştirmenize yardımcı olacak, hayatımızda kolaylık, neşe, ihtişam, bilinç yaratmak üzere tasarlanmış araçlar ve süreçler düzenidir. Başınızdaki noktalara dokunarak, yaşamlarınızda sakladığınız düşüncelerin, duyguların, hislerin elektrik yüklerini salıvermeye başlarlar, yaşamınızın farklı alanları, bedeniniz ile ilgili sahip olduğunuz tüm sınırlamaları temizlemeye başlarsınız, ilerlemenizi engelleyen sabit bakış açıları, yargılamalar, olumsuz duygular ve sınırlayıcı inançlar silinir. Şimdiye kadar depolamış olduğunuz her şeyi etkili bir şekilde silersiniz.Binlerce kişiye bedenlerinin ve hayatlarının uyku, sağlık, kilo, para, ilişkiler, korku, stres gibi yönlerinde değişime yardımcı olmuştur.

Access Bars Nasıl Uygulanır?

Yaklaşık bir saat süren içsel olarak yoğun fakat  danışanın sırtüstü gözleri kapalı rahat  bir konumda uzanmasıyla uygulanan rahat bir çalışmadır.

Access Barsın Faydaları Nelerdir?

Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.Depresyonu ortadan kaldırarak, korkular,fobiler,endişeler,takıntılar çözülür.Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.Hamilelikte kolay,rahat ve sakin doğum sağlar.Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini sağlar.Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır. Dikkat eksikliği,Hiperaktivite gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.Artan odaklanma,mantık yürütme,problem çözme,hayattan daha fazla keyif alma,işlerin daha kolay yürütülmesi,fiziksel yetenek,artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.Bedenin yaşlanma hızını azaltır.Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünceleri susturur.Huzur,güven ve iyi hal duyguları yaratır. Daha uzun süre çalışmadan veya daha çok çalışmadan notlar, iş performansı ve zihinsel berraklık artar.Hafıza güçlenir.Stresi giderir, zihinsel gevezeliği azaltır.Uyku zorluklarını değiştirmede çok yararlı, sizi yapışıp kalmış tutan zihinsel, duygusal, fiziksel ve enerjisel blokajların bazılarını giderir. İkili ilişkilerde yaşanan sorunları çözümler, unutkanlığı giderir, miğren ağrılarını, kadın hastalıklarını giderir.

“Access Barsile öğrencilere de özgürlük.” sloganı neyi anlatıyor?

Öğrencilere ve gençlere zihinde kalıplaşmış olan olumsuz duygu ve düşünceler temizlenir. Kaygı ve stresi aşmakta, sınav kaygısı, endişe, dikkat eksikliği gibi konulardan özgürleştirir. Çocukluktan gelen davranış biçimleri,inanç sistemleri ve bakış açıları temizlendikten sonra, hayatınızda daha çok”var olabilmeye,an’dakalabilmeye”başlarsınız. Bu süreç başarılı olmanızı hızlandıran bir etkiye sahiptir. Özellikle TEOG ve YGS/LYS ile KPSS hazırlığında olan tüm öğrencilere Access Bars seanslarını önermekteyim.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.