Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2436.6
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64906.21$

MADE in USA

18 Eylül 2020, Cuma 09:13

2004 ABD başkanlık seçimleri için Demokrat Parti'­den aday adayı olan Lyndon La Rouche11 Eylül terörünü dü­zenleyen güçlerin "Amerika'nın dışında değil içinde"ol­duğunu söylüyor. Hem de açık açık...

 La Rouche11 Eylül'­den 48 gün önce verdiği video konferansta Ameri­ka'nın ve Avrupa'nın büyük bir mali kriz içinde olduğunu anlattıktan sonra diyor ki: “...Böyle dönemlerde dünya savaşları çıka­rılır. Şimdi, ABD ve İngiltere içindeki güç­ler, Brzezinski bunlara dahildir, Asya'daki oluşumları engel­lemek için dünya savaşı çıkarmak istiyorlar. Ağustos,  bu­nun için en uygun aydır. Bu savaşın adını da,  Batı ile İs­lâm'ın savaşı olarak koyacaklar. Bu savaşı engellemeli­yiz bunun için önce İsrail'deki Şaron'u durdurmalıyız.

Orta Doğu'da ba­rışı sağlamalı ve sistemimizi ihya ile,  Roosevelt'in usu­lünce ekonomik kalkınmaya geç­meliyiz.” "LeRouche, 11 Eylül hadisesinden bir hafta sonra ise,  kendisi ile yapılan röportajda şu değerlendirmeleri ya­p­mıştır: "11 Eylül hadi­sesi,  bir makyaj operasyonudur ve tam da uluslararası mali ve parasal çöküşün yaşandığı dö­nemde yapılmıştır. Bunu yapan,  katiyen ABD dışındaki güçler değildir. Başka ülke insanları kullanılmış olabilir. Fa­kat bunu yapanlar, ABD içindeki güçlerdir.

Hedef,  ABD'de yönetim darbesi yapmak,  olur veya olmasa da,  ABD'yi bir savaşa sürük­lemektir. Bunu yapanlar,  hedefle­rine ulaşmak için ileri hareketlerine devamla,  başka ope­rasyonlar da yapacak­lardır. Halk kışkırtılacak, hükümet savaşa sürükle­necek­tir. Bunu durdurmalıyız. CNN'nin,  Fox TV ve benzer­leri­nin yayınlarına katiyen kapılmayın. Bunlara kapılmak ve ülkeyi savaşa sürüklemek,  operas­yonu yapanların mak­satlarına alet olmaktır. Afganistan'a müdahale gibi şey­leri asla düşünmemeliyiz. Ayrıca,  ABD ve daha pek çok ülke için tehdit oluşturan İsrail'i durdur­malı ve Orta Doğu'da barışı sağlamalıyız. Çünkü buradaki kriz de,  Asya'da veril­mesi planlanan savaşın bir parçası­dır."(1)    

O gün 4 bin Yahudi’nin kulelere gelmemesi, İsrail başbakanı Şaron’un ABD gezisini iptal etmesi, saldırılar­dan bir müddet önce kulelere müteveccih bazı balkonlara Yahudi’lerin kameraları kurup beklemeleri vb... birçok zannî delil varken, bunlara itibar edilmeyip sadece Usame b. Ladin’in bunu, Afgan mağaralarında yap­ması ve yap­tırması mümkün mü?

Efforayabl İmposture  (Korkutan Hile), Yazarı Thieriy Meyssan.  Kitap Fransa’da çıktığı an bestseller oldu, yani en çok satan kitap oldu. Burada da iddia ediliyor ki; Penta­gon’a uçak çarpmadı. Patlayıcı yüklü bir kamyon bilerek çarptırıldı. Çünkü patlamadan sonra hiçbir uçak kalıntısı, izi ve emmaresi bulunamadı. Böyle bir şeyin olması müm­kün değil.(2)

ABD de iki önemli parti vardır. Demokratlar, Cumhu­riyetçiler. Bunların ikisi de Yahudi lobilerinin etkisi altın­dadırlar. Dünyayı demokrasi var diye kandırabilmek için bu iki partiyi ayakta tutuyorlar. Ama hangisi gelirse gelsin, hükümete Yahudi ve İsrail aleyhine bir karar aldırmak mümkün değildir.

Yahudi örümcek ağı gibi her taraflarını sarmış, sarmalamış, ondan kurtulmaları kolay değildir. Bush gitmiş, Obama gelmiş dünya ve özellikle Müslü­manlar için değişen bir şey olamaz. Dünya yine onların zehirlerini yiyeceklerdir. Ancak onu sunan garsonlar deği­şebilir. Ama bu durum ABD’nin sonunu hazırlamaktadır.

Dipnotlar:

1- Milliyet Gazetesi, 11.11.2001; Gerçekten bu zatın dedikleri çıktı. Afgan ve Irak işgalleri ile birkaç yıl geciktirdiler ama söylenenler aynen çıktı ve büyük bir mali kriz Avrupayı kasıp kavuruyor. Bu da bir zulüm medeniyeti olan Batı Medeniyetinin sonu olacaktır.

2- Milliyet Gazetesi, 04.04.2002

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.