Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63832.866$

Kenetlen Konya!

21 Nisan 2018, Cumartesi 08:25

Yarın Konya’da nefesler tutulacak. Ligde son 5 haftaya girilirken, ligde kalma savaşı veren temsilcimiz Atiker Konyaspor, sahasında Kasımpaşa ile bir final maçına daha çıkacak. Haftalardır stresi yüksek maçlar oynayan ekibimiz bunun altından zor da olsa kurtulmayı başaracaktı. Sergen Hoca ile 4 haftada 8 puan toplayan Konyaspor, buna rağmen henüz ateş hattından çıkamadı. Rakiplerinin de puan kaybettiği haftalarda istediği sonucu alamayan temsilcimiz, bu nedenle 30. haftaya 16. sırada giriyor. Evet, şuana kadar sadece 29 puan toplayabildik.

Ama kalan 5 haftada takımın daha farklı bir pozisyonda olacağını tahmin edebilmek zor değil. Futbolcuların isteği ve oynanan oyun bunu kanıtlar nitelikte. İşte bu yüzden asıl final maçlarından birisi de Kasımpaşa maçı. Yarın hem sahasında hem de taraftarlarının önünde bu kritik maça çıkacak Konyaspor.

Geçtiğimiz haftalardan bu yana şehirde adeta farklı bir hava var. Kenetlenme çağrısı yapıldı evet ama bu sefer daha farklı. Eğer Kasımpaşa maçı kazanılırsa aradaki fark açılmadan şansımız daha da yükselecek. Rakiplerin birbirleriyle oynadığı haftada Konyaspor’un 3 puan alması şart. Bu nedenle futbolcular sahada, taraftarlar da yerinde olacak. Umarım bu kenetlenme çağrısı çok daha iyi hissedilir ve stadyum dolu olur.

Atiker Konyaspor’un taraftar gücüyle neleri başarabildiğini önceden de gördük. Bu nedenle yarın her şeyden çok onlara ihtiyaç olacak…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.