Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2419.3
  • BIST
    9669.67
  • BTC
    66602.83$

Kamp günlüğü…

13 Temmuz 2019, Cumartesi 08:51

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Konyaspor, artık yavaş yavaş kamp dönemine de adapte olmaya başladı. Yaklaşık bir aylık tatil sürecinin ardından Konya’da toplanan ve Bolu’ya geçen yeşil-beyazlılar, yapılan antrenmanlarla tempoyu giderek arttırıyor. Şu an kampta 5. güne girildi ve her şey yolunda devam ettiğini görebiliyoruz. Eksikler var ancak transferde aceleci davranmıyor yönetim. Özellikle teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer politikasını sürdürmeyi amaçlayan yönetim bu konuda tüm güveni vermiş durumda. En geç yurt dışı kampına kadar transferleri tamamlamayı hedefleyen Konyaspor, özellikle hazırlık maçlarında tam kadro çıkmak istiyor. Bakalım bu sene bunu başarabilecek mi yeşil-beyazlılar…

TARAFTAR DAHA HEYECANLI

Tabii ki taraftar da heyecanlı bir şekilde bekliyor. Yeni sezonun başlaması için de gün sayıyor. İyisiyle kötüsüyle herkesin ligi özlediğini duyabiliyorum. Çevremizde de hemen hemen herkes artık lig başlasın diye mırıldanıyor. Bu da kombine satışlarını etkiledi sanırım. Bu sezon ciddi bir ilgi söz konusu kombinelere. Kulüp yetkililerinin de verdiği bilgiye göre kombine satışı taraftar grupları hariç 15 bini geçtiği yönünde. Taraftar gruplarının kombine yüklemeleri de devam ederken, taraftar grupları ile kombine satışının 20 bini geçtiği kaydedildi. Bu oldukça güzel bir rakam. Daha sezonun başlamasına bir aylık süreç var ve kombine satışları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeşil-beyazlılar da hedefi 30 bin olarak belirlemişti. Ben önceki yılları göz önünde bulundurduğumda bence bunu geçecek bir taraftar kitlesi olduğunu düşünüyorum Konyaspor’da. 30 bini neden geçmesin? Ayrıca yönetim de elinden geleni yaparak kombine fiyat ücretlerini düşürmüştü. Sezonluk kombine kart fiyatları 100 ile bin 300 TL arasında değişiyor. Süper Lig kulüpleri arasında bence uygun bir fiyat listesi olmuş. Konyaspor taraftarı da gerekeni yapacaktır. Bunda kimsenin şüphesi yok.

1922 KONYASPOR İÇİN YENİ BİR SAYFA

Heyecanla beklediğimiz bir diğer konu ise 1922 Konyaspor. Malum geçtiğimiz sezon yaşanan tüm sıkıntılar ve beraberinde gelişen olaylar nedeniyle bir hayli zorlu süreçten geçen Yavru Kartallar, artık yeni bir sayfa açarak yoluna devam etmek istiyor. Bu kapsamda da yeni sezon hazırlıkları için Bolu’ya gitti. Birinci etabı Bolu’da gerçekleştirecek 1922 Konyaspor, burada ilk çalışmalarını yapacak. Kampta ayrıca Konyaspor altyapısından çok sayıda genç oyuncu da yer alıyor. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur yönetiminde Yavru Kartal’ın Bolu kampı yaklaşık 10 gün süreceği açıklandı ve ardından ikinci etap kampı Afyon’da yapılacak. Bu süreç zorlu olacaktır ama artık yeni bir başlangıç için tam zamanı. Yıllardır istediği çıkışı yakalayamayan pilot takım bu yıl oldukça ümit veriyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.