Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63832.866$

KADINSAN AZ GERİ DUR❗

11 Kasım 2021, Perşembe 09:09

Şaka değil

Eleştiri değil

Ayrımcılık hiç değil

Gücünü tekrar ele alabilmenin tek yolu bu. Kapitalizmin altında, feminizm naraları ile iyice yıpranan ve ağır ekonominin dişlileri arasında ezilen dişil enerji yorgun. Oysa dişi enerji içe dönerek, dinlenmeye daha fazla vakit ayırarak, pamuklara sarılarak, kendini şımartarak yenilenir. Erkek enerjisini kopyalayarak BAŞARI ve  TATMİNİ yakalayamaz.

Eşitlik kavramı durumlara göre değişkendir.Bir kadın erkekle aynı mesai saatleri arasında çalışıp kendi enerjisini bütünleyecek fırsat bulamaz ise  içeriden tükenir. TÜKENMİŞLİK sendromundan, bedenin kendi dokusuna saldırması ve romatizmal hastalıkların en çok görüldüğü cinsiyetin kadın olması yersiz değildir.

Hayalgücü, ayrıntıları yakalama becerisi, bilinçaltı ile daha fazla temasta olması dişilin doğasının gereğidir.  Bilincini odaklama ve hayallerini gerçekleştirme potansiyeli daha çoktur. Prematüre doğan kız çocuklarının hayatta daha çok kalabilmesi dişinin RUHSAL GÜCÜNÜ anlamamız adına önemlidir.

Kadınlar antidepresan kullanımında erkekleri iki katına katlaması ise içinde çok anlam biriktiren bir sonuçtur. Doğasına uygun hareket etmeyen her şey ARIZA verecektir. Kadının kullanım klavuzu farklı, erkeğini farklıdır.Dişil enerjisini doğru kullanamayan her kişi kendini tamir edemez ve besleyemez. Ve içerde biriken o büyük enerji kendini ifade etmek için hastalanmayı seçecektir. Yani sağlıklı olmanın zıddı ile varolmaya çalışacaktır. Bedende sıvıları, salgıları, endokrin sistemi; Ay, yani kadın, yani DİŞİL enerji yönetir.Bu erkek bedeni içinde geçerlidir, yani beylerde dişil gücünü dengelemelidir.

Yaradan doğada bu sistemi o kadar incelikle kurmuş ki her ay kadının içine dönebileceği, duyguları ve benliğiyle temas kurabileceği, dünyadaki frekans ve ayın çekimi ile bedenini tamir edip DOĞURGANLIĞINI  ayarlayabileceği bir sistem. Ama insan bu sitemi hiçe sayarak kadına kendini toparlaması gereken zamanı tanımıyor, o zaman sevgili kadınlar bu zamanı siz kendinize tayin etmeye çalışın.

ERKEKLER dişil enerjinin sizde de varolduğunu söylemiştik, hatta başarılı ve mutlu bi hayatın anahtarıdır kendileri.Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız sizde hem içinizdeki hem yanınızda ki dişile ehemmiyet verin.Günlük en az bir yarım saatinizi içinizdeki  güce ulaşmaya, dişilinize sahip çıkmaya ayırın. Nasıl mı? Dinginlikle, çabasızlıkla, eylemsizlikle sadece DUR’un. Bilinçli bir durma hali ve bırakın YARADININ DİŞİL GÜCÜ toparlansın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.