Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63835.612$

İSRAİL'İ "MUCİZE" OLARAK TANIMLADI

24 Eylül 2020, Perşembe 09:26

Kudüs’teki Yad Vaşem Soykırım Müzesi’ni ziyaret edip İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile görüşmesinden sonra Obama, "Daha önce de söyledim. Ku­düs, İsrail’in bölünmemiş başkenti olacaktır" demiş ve İsrail Devleti'ni bir "mucize" olarak tanımlamıştı.(1) 

ABD, AB ve dünya her yönden çürümektedir. Bugün birçok siyasi teorisyen ve başta ABD’li siyasetçi Pat Muçhanan olmak üzere; ABD’nin 2030 yılında dünyanın üçüncü devletlerinden biri olacağını,(2) yakın tarihte 6 ya bölüneceğini, bunun sebebinin de kayıtsız şartsız Yahudi destekçiliği olacağını yazmakta ve söylemektedirler. 

Psikoloji profesörü bir Japon yazarının değerlendir­melerine göre, bugün bir ABD şirketi battığında, Japon’lar bir ABD uçak gemisi batırmış gibi sevinmektedirler. Ame­rikan General Motor Şirketinin 70 bin işçiyi işten çıkara­cağının haberi Tokyo Borsasının ekranına yansıdığında, genç Japon brokerler ellerini kaldırıp sevinçle zafer işareti yapıyorlardı.(3) Hatta İkiz Kulelere uçaklar çarpmaya başla­dığında, haber kanalları bunu Japonların yaptığını dünyaya geçmişlerdir. Buda gösteriyor ki; 2. Dünya Sava­şında 200 bin Japon’un hayatına mal olan bu ABD terö­rünü, atom bombalarını asla unutmadığı, zamanı gelince bunun intikamını alacağının bir delilidir.

Hatta Japonlar bu olayların unutulmaması, genç ne­sillerin dimağlarında yer tutması için, ilk okula başlayan çocukların hepsine atom bombası atılan yerlerin mutlaka gösterildiği yazılmaktadır. Filistinli çocuklar bunu bizzat yaşıyor. Filmlere fotoğraflara bakmalarına gerek yok. Bu sebeple Siyonistler bu ideolojilerinden vazgeçmezlerse bu savaş bitmez.

1976 yılında yazdığı kitabıyla yakın tarihte Rusya’nın çökeceğini bildiren ve söyledikleri gerçekten çıkan Fransız tarihçi ve Demoğrafisyeni Emmanuel Todd, şimdi de yap­tığı incelemeler neticesinde ABD’nin yakın tarihte çöke­ceğini bilimsel yollarla açıklamaktadır.(4) Batı Medeniyeti­nin batması hususunda en büyük amil de, Yahudiler ola­caktır.

Cezayir Kökenli Kanada da yaşayan gazeteci Zehira Houfanı kaleme aldığı “Bir Müslüman Kadından Kuzey Amerikalılara Mektup” adlı kitabında şöyle yazıyor: “...3 milyar insan günde 2 dolardan daha az bir paraya çalışır­ken dünya kaynaklarının

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.