Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2325.8
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70443.01$

HOŞ GELECEKSEN GEL… 2018!

01 Ocak 2018, Pazartesi 09:47

Bir yılımızı daha bitirdik…Ülke olarak gündemin her gün değiştiği bir 2017 yılı yaşadık. Üç tarafı denizlerle dört tarafı düşmanlarla çevrili güzel ülkemiz yine büyük badirelerden geçti.

Son yıllarda büyük değişim ve gelişmelerin yaşandığı güzel Türkiyem, kendilerine göre sözüm ona yeni dünya düzeni dedikleri, aslında Haçlı zihniyetinin devamı yeni sinsi planlarıyla karşılaştı. Terör baronlarının besledikleri terör örgütleri, sahiplerinin isteği üzerine çocuk, yaşlı, kadın demeden birçok masum insanın canına kıydılar. Yine anaların yürekleri yandı, yine çocuklar yetim kaldı. Dünyadaki terör baronları adına haince, kalleşçe eylemler yaptılar.

Biz ister kabul edelim ister etmeyelim Düşmanları tarafından hızla değiştiği ve geliştiği kabul edilen halkıyla bir ekonomisiyle güçlü bir Türkiye var. Artık kendi savaş sanayini kurup kendi silahını üreten ve ihızla büyüyen bir Türkiye var. Dünya’nın en büyük havaalanı yakın zamanda hizmete başlayacaktır. Bu durum düşmanı çatlatmakta ve oyun içinde oyun oynanmaktadır. Yaşanan kötü günlerde tüm halkıyla kenetlenen bir Türkiye var. Oynanan kirli oyunlarla tüm halkıyla bir olup dik duran tek ülke, Türkiye’dir. Dolayısıyla bu birliğimizi, bu kardeşliğimizi bozmak için var güçleriyle uğraşanlar hüsrana uğrayınca yeni oyunlar deneyeceklerdir.

Tüm siyasi görüşlerimizi bir tarafa bırakıp artık bu ülkenin farklı olduğunu, büyük bir değişim geçirdiğini, büyük gelişmelerin olduğunu kabul etmemiz gerekir.

Yaşayacağımız 2018 yılı bizim için umut yılı olsun.  Dileriz ki tüm şer odaklarının planları ayaklarına dolansın, kazdıkları kuyuda helak olsunlar.

Türk halkı olarak hepimiz bu yaşanan kötü günlerden ders çıkarıp, adımlarımızı daha sağlam basmaya çalışacağız. Güzel ülkeme göz diken içimizdeki,  dışımızdaki hainlere fırsat vermemek için kardeşlik bağımızı kuvvetlendireceğiz. Kültürlerimiz, renklerimiz, inançlarımız, düşüncelerimiz farklı olsa da birlikte yaşamanın keyfini süreceğiz.

-Peki tüm bunları niçin yapacağız?

-Bizim gidecek hiçbir ülkemiz yok…BİZLER İÇİN BİR TANE TÜRKİYE VAR…

Sağlam, dik duran, hakkını arayan bir nesle ihtiyacımız var. Deyim yerindeyse sağlıklı ailelere ihtiyacımız var. Anne babalar hızla değişen dünyanın olumsuz büyüsünden uzaklaşarak çocuklarına zaman ayırmalıdır. Anne babalar kendi sorumluluğunun bilincinde olan, vicdanlı çocuklar yetiştirmelidir. Aile içinde kendisine değer verildiğini hisseden çocuklar daha az yanlış yapar. Harcadığımız paralar bazen boşa gitse de biz anne babaların kendi çocuklarımıza gösterdiğimiz sevgi hiçbir zaman boşa gitmez.

Yeni yılda analar hep gülsün…

Çocuklar mutlu yaşasın…

Hepimiz bir olalım….

Ben umutluyum 2018’den…

HOŞ GEL,  EMİ 2018

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.