Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2438.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64641.34$

Hesap zamanı!

21 Temmuz 2018, Cumartesi 08:21

Sevgili dostlar yine bir hafta sonunda birlikteyiz. Güzel şeylerden bahsetmek isterdim ama maalesef ikinci bir FETÖ olayıyla burun burunaymışız ve ucuz atlatmışız. Acayip acayip programları, kedicikleri ve değişik yorumlarıyla sürekli gündemde olan Adnan Oktar ve grubundan bahsediyorum. Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyonlar sonrasında tutuklananların sayısı 168'e yükseldi. Ama mağdur ifadeleri basına yansıdıkça olayın vahameti çok daha ileri boyutlarda olduğu ortaya çıkmaya başladı.

10 yaşındaki bir çocuğun taciz edilmesiyle ilgili bir iddia vardı İsviçre’den. 'Adnan Hoca' yapılanmasına düzenlenen operasyonu duyan 2003 doğumlu S., İsviçre'den İstanbul'a gelerek, 'kedicik' olmaktan nasıl kurtulduğunu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'de anlatmış. Annesi ile babasının o 2 yaşındayken boşandıklarını ve 9 yaşındayken de annesinin kendisi adına Facebook hesabı açarak Adnan Oktar'ın müritlerini arkadaş olarak eklediğini ifade eden S., kendisinin bikinili fotoğraflarının annesi tarafından paylaşıldığını da eklemiş. S., verdiği ifadede 10 yaşındayken Adnan Oktar'ın kendilerini İstanbul’a davet ettiğini, “Gözdem” diyerek onu defalarca taciz ettiğini anlatmış. Evinde onunla birlikte kalmasını isteyen Adnan Oktar'ı reddedince annesi tarafından dövüldüğünü ve ardından yeniden Adnan Oktar tarafından taciz edildiğini anlatmış.

İddialar korkunç. FETÖ gibi bir yapılanmanın ayak seslerinin yanı sıra birde böyle insanın içini, vicdanını sızlatan iddialar olunca, neden bu kadar geç kalındı? diye soruyor insan. Ama bir bakıma da durumun vahameti fark edilmeyip çok daha fazla geç kalınabilirdi!

Harun Yahya ismiyle kitapları olan, dinden Kur’andan kitaptan Allah’tan bahseden bir insan için ne kadar acınası bir durum. Vatan hainliği, casusluğu bir tarafa birde sapıklığı vardı ama kimse bu denli derinlerde olduğunu tahmin etmiyordu bence.

Ülkemizde oynanan oyunların farkındayız ama dış güçlerin finanse ettiği, ülkemi karıştırmak için casusluk, ajanlık yapan ve devletten taraf görünen bu tür hainlerin teker teker hesap vereceğine sonsuz inanıyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.