Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2430.3
  • BIST
    9750.97
  • BTC
    64362.31$

HAZIR OL CENGE

16 Ekim 2019, Çarşamba 08:59

Abdülhak Molla'nın bundan 150 yıl öncesinden bugüne daha doğrusu tüm zamanlara ışık tutan kafiyeli beytine bir bakalım. Aslında çoğumuzun dilinde bir tekerlemedir bu.

"Bu mesel ile bulur cümle düvel fevz-ü felâh; Hazır ol cenge eğer ister isen sulh-ü salâh."

Artık “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözü ile hareket edilmiyor. Bu sözün belki bir misyon olarak kayda değer bir özelliği ve anlamı olabilir lakin Kurtlar Sofrasında hele de bizim yanı başımızdaki özel coğrafyamızda bu sözün anlamı esamesi okunmamaktadır. Barış evet hepimizin ortak dileği. Tüm dünya sözde barış nutukları/çığlıkları atmaktadır.BM daimi temsilcileri de aynı teraneden esintiler    sunmaktalar.Lakin dünya da en çok huzuru bozanlar,silah ticareti yapanlar,devletleri içten çökertme çabaları uygulayanlar ve tüm dünya yı talan ederek sömürü coğrafyalarına dahil etmek isteyenler   bizatihi bu beşli çete değil mi?

Sen şimdi barıştan yana nutuklar at, kem küm et, demokrasi havariliğine soyun bizim içerdeki aklı evvel muhalefetin yaptığı gibi, beri tarafta adamlar işi pişirmiş, aşı taşırmış dünyayı parsellemekle meşguller hatta dahası dini misyonlarının inanç temelli hayallerini gerçekleştirme peşindeler. Daha açık söyleyeyim mi? İsrail Ortadoğu’da PKK ile yeni bir devlet oluşumuna zemin hazırlamakta arzı mev’ud hali hazırda canlı tutulmaktadır.

Bizim içerdeki salyangozlar var sürekli barış havarisi kesilen. Bunlar Mehmetçiğin yanında değiller açıkça PKK canilerine çanak tutmakla meşguller. Elbette böyle zamanlar yani puslu havalar onların en çok beslendiği alanlardır. Onların özgürlük söylemleri yalan ve iftiradan ibarettir. Göz boyamadan başka bir şey değildir. Asıl özgürlük meşalesini yakan Türk Ordusu yani Mehmetçik, yani İslam’ın Son Kalesi sadece içeride değil tüm coğrafya da, İslam âleminde, dünya ya gerçek barış ve özgürlüğün İslam olduğunu haykırmak ve sunmak üzere bugün pınarlarını akıtmaktadır. Bize biçilen misyon madem ki bölgesel ve küresel çapta bir misyonu yani Nizamı Alemi tesis etmek ise İsrail’in arzı mev’ud hayalide bizimle çatışacaktır. Bugün PKK adı altında çarpışan ABD ve İtrail değil mi?

Bizim bu zor şartlardaki coğrafyamızda önce içerde kati bir birlik beraberlik ruhuna, iç barış ve huzura ihtiyacımız var. Sonra başta ekonomik alanda olmak üzere savunma sanayine gelinceye kadar canı gönülden tüm savaşlarda başarılı olmak. Başarının öyküsü bizde hiç bitmemiştir. Atalarımız daha dün denecek bir zamanda yedi düvel işgalcilerine karşı Anadolu’da Milli bir mücadele vermedi mi? Verdi. Öyleyse hık mık kem küm etmeye gerek yok. Ey muhalefet rolündeki gâvur âşıklığına soyunan aldatılanlar, sizde kendinize geliniz. Burası bizim ülkemiz. Yani Türkiye. Başka Türkiye yok. Etrafta itler, insansı şeytanlar, trum trak edip trumpED çalarken sana uyanık olmak düşer. Yedi düvel hiç boş durmadı. Hep birden saldırıya geçtiler. Biz sadece bugünü kurtarmak değil geleceğimizi ve yarını kurmak için mücadele içindeyiz. Milli ve yerli olmak kaydıyla bugün kendimize dayalı gücümüzle kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye karar verdiysek işin bu boyutu Sayın Cumhurbaşkanımız: Recep Tayyip ERDOĞAN sayesindedir.

Milli kaynaklara dayalı tüm sektörlerin kendi kulvarlarında en iyisi olmak yolunda ortaya koydukları enerjinin sinerjiye dönüşmesi batının korktuğu ve yeniden bir misyon olarak üzerimize tarihi rol olarak kesilen “Osmanlının Dirilişi”nin hayatta sahne alması endişesinden kaynaklanmaktadır. Nitekim kendi ağızlarıyla bu korkularını şu sözlerle dile getirmektedirler. Kim bu peki?  İsrail’deki Jerusalem Post Gazetesi:

“Erdoğanın gözü doğuda. Milli silahlarını İslam ümmetinin silahları yapmak, böylece; İslam NATO’sunu kurmak, Pakistan ile nükleer silahlara kavuşmak, Suriye üzerinden hızlıca Kudüs’e girebilmek, YPG’yi bitirip Araplarla bağlantı kurmak, Doğu Akdeniz de petrol ve gas çıkartıp ekonomik ve siyasi büyük güç olmak, Kıbrıs üzerinden Gazzeye çıkmak, Amerika’yı Ortadoğu’dan kovmak ve kendini Halife ilan ettirmek istiyor.

‘’Suriye savaşı İsrail’in ayakta kalma savaşıdır. Amerika Suriye’yi kaybederse Ortadoğu’da cihat başlar. Türkler ve Ruslar mücahitlere silah verir. Amerika Irakı da, Mısırı’ da kaybeder her yer Türklerin eline girer.’’

Adamların korkuları bunlar işte. Bizim içerdeki ittihat ve terakkici takiyyeciler de bunlarda aykırı düşünmüyorlar ve birbirlerinin tıpatıp aynısını söylüyorlar. Zihniyet o ki; bir tas ayran aynı kaptan içilmektedir. Siyonizm’in kirli oyunlarına alet olan deccallar kirli ağız batının söylemleriyle hareket ettiğinden biz aynı zamanda içerdeki bu İrlandalılarla da kültürel boyutta çekişme yaşamaktayız.    Resmen bir PKK’lı leşin evine taziyeye gidiyorlarsa bu onların bu Ülkeye ihanetlerinin en büyük kanıtıdır. ‘’Fırat Kalkanı’’, ‘’Zeytin Dalı’’ ve ‘’Barış Pınarı Harekâtı’’ Bizim bu coğrafya ya bakış açımızın göstergesidir. Yerli ve Milli olmanın, dik durmanın ve mazlumun yanında yer almanın, şerefiyle yaşamanın, insan hak ve hürriyetinin nefis sunumudur. Tabi bundan kendine pay çıkarmak isteyenlere.

Ha birde Türkiye’mizde her fırsatta; barış havariliğine soyunan, insan hakları diye sadece kendinden olanlara karşı dirsek temasına geçtikleri ve ezberledikleri aynı nakaratı batılı ağızla salyalarını akıta akıta tekrarlayan ve bizlerinde ne yazık ki şuursuzca bunların gösterilerine katıldığımız bazı toplumsal maymun türlerimi desem yoksa şempanzemi desem tamamen değer yargılarımıza bayrak açmış aykırı tipler vardır bizim topraklarda. Kendilerinde sanatçı yaftası takmışlar ve toplumun güya örnek insanlarıymış bu müptezeller. Bakıyorum da çoooook ünlü geçinen bu nankörlerden Mehmetçik lehine tek tık yok. Niye peki? Çünkü bunlar batılı beslemelerde ondan. Bizim paramızla beslenirler ama gâvurun kılıcını çalarlar. Yani biz besleyip semirtiyoruz bu gâvur âşıklarını. Bu suç harbiden bizim onların değil. Bize düşen böyle zamanlarda adamlığın ve insanlığın vatanperverliğin konuşulduğu ve konuşturulduğu bu zamanlarda susanları iyi bellemek ve onlara semirme fırsatı vermemek.

Bizim bu harekata kimler karşı ?.İçimizdeki muhalefet liderleri zaten belli ettiler.ABD, AB,Kötü Yunan,Ermeniler,İsrail,Mısır,Suriye,Suudiler ve iki yüzlü şerefsiz İran.Filistinli İsrail kuklası Abbas.

Pakistan, Azerbaycan ve Katar. Bizim yanımızdalar. Var olasınız. Fetih Suresi ile bizi kendimize getirecek gönüllerimizi coşturacak, tarihimize döndürecek eylem ve manevi hazzın içimize sinmesi ve dirilişimize vesile olması dileği ile Rabbim: Ordumuzu muzaffer eyle. Zafer senin, sefer bizimdir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.