Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63890.037$

Hayırlısı olsun!

09 Haziran 2018, Cumartesi 08:41

Ve geldik büyük güne. Yeşil-beyazlı camiada seçimli kongre heyecanı yaşanırken bugün Konyaspor’un başkanı belli olacak. Yani büyük ölçüde. Ben çoğunluğun sağlanacağını düşünüyorum. Konyaspor’da 193 delege var ve 3’te 2’si katılım göstermek zorunda. Takımın yararına olacak bir şey için bence riske atılmaz ve bugün bu iş tamamlanır.

Evet, sezonun sona ermesiyle bu kararı hepimiz bekliyorduk. Olağanüstü Genel Kurul kararı alındığında özellikle taraftarlar sevindi diyebiliriz. Çünkü geride kalan sezonun hali ortada. İşte bu yüzden kongre kararı kaçınılmaz oldu. Tarih 8 Haziran olarak verildi ve çalışmalar hemen başlanıldı. Mevcut yönetim Fatih Yılmaz başkanlığında aday olmadı. İlk adaylığını açıklayan ise Zeki Çimen oldu. Ekipte Hasan Dağlı, Ali Kaya, Yunus Derebağ, Adem Bulut gibi güçlü isimler yer alırken verilen vaatler de önemliydi.

Vakit kaybetmeden 2. listeyi açıklayan Mustafa Oral oldu. Eski yöneticilerden Mustafa Oral ve ekibi ‘Konyaspor Retro’ sloganıyla seçimde aday olduklarını açıkladı. Oral’ın listesinde ise yine eski yöneticilerden Hüseyin Polat, Erkan Genç, Ömer Korkmaz, Erhan Gökmen gibi isimler yer aldı. Tanıdığımız isimlerdi. Yapılan sunum gayet güzel, verilen mesajlar netti. Belki de bu nedenle taraftarları en heyecanlandıran ekip Konyaspor Retro oldu diyebiliriz. Tabi ki sosyal medya adına konuşuyorum. Takip edebildiğim kadarıyla.

Ve son olarak Hilmi Kulluk başkanlığa adaylığını açıkladı. Seçime 2 gün kalan adaylığını açıklayan Hilmi Kulluk, geç açıklamasının nedenini titizlikle çalışarak yönetimi belirlediklerini söyledi. Yine Kulluk’un listesinde tanınan eski ve güçlü yöneticiler vardı. Başta Selçuk Aksoy, Güven Öten, Mehmet Günbaş gibi.

Konyaspor kongresinde ilk defa 3 liste bugün başkanlık için delegelerden oy bekleyecek. Ve bu da sadece 193 delegeyle olacak. Saçmalığın farkındayız ancak izleyip görmekten başka çare yok. UmarımKonyaspor camiası için hayırlı bir seçim olur. Hangi listenin kazanacağını da merakla bekliyor olacağız…

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.