Konya
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2490.7
  • BIST
    9556.42
  • BTC
    62411.57$

Hayallerim vardı!

06 Şubat 2021, Cumartesi 09:51

Koronavirüs virüs ile birlikte hayallerim de yıkılmaya başladı. İnsanların birbirlerini kucaklamak için yarıştığı dönemlerden insanların birbirinden kaçtığı dönemlere geçiş zamanı.

Dünya da daha neler olabilir sorusuna her zaman savaş çıkarmaya bahane arayan dünyalılar “Artık uzaylılarla savaşır” derken, görünmeyen bir virüs ile savaşmaya başladı.

2023 yılının sonuna kadar devam edecek olan bu virüs ile dünya savaşı 2023 yılından sonra küçük ülkelerin yok olduğu en azından ekonomik olarak, köleleştirildiği güçlülerin ise daha da güçlü olarak ayakta kaldığı bir dönem olacak.

Sonra mı; İşte o zaman sıra uzaylılara gelecek ve savaşların teknolojiyi iyi kullanan ülkelerin kazandığı bir dünya düzenine gireceğiz.

Kim müttefik olur, kim düşman olur uzaylılarla bilinmez ama Türklerin müttefik olmayacağı kesin. Dünya düzeninde köleliğin yeniden hakim olduğu, insanların karın tokluğuna çalıştığı, eş ve çocuk kavramının yok olduğu bir dünya düzenine bırakmaya çalıştığımız güzelim hayatın, anlamsızlığını koruduğu göz ardı edilmemeli.

Yüz yüze eğitimin bittiği, avmlerin kapandığı her şeyin internet üzerinden yapıldığı, uçan arabaları göreceğimiz günlerin hayalini kuran bugünkü varlıklar, o günleri göremeden ölüp gidecekler. Senden hoşlanmayan bir yönetim istediğinde senin fişini çekip oracıkta ölmeni isteyecek.

Yeni doğanların ciplenmeye başladığı günlerin yakın olduğunu 20 yıl sonra bu çipli çocukların kukla olarak gel git işlerinden başka bir işe yaramayacaklarını öngörürsek, vay halimize.

Sanırım o zaman inancada ihtiyaç kalmayacak, değerlere de, kültürlere de. Düşünsenize her şey dijitalleşmişken, oturup yer sofrasında bağdaş kurup yemek yiyeceğimizi.

Yada bir hap ile tokluk hissinin gün boyu devam ettiğini hangisini istersiniz.

Kilo derdi yok, herkes aynı kilo da.

Araç derdi yok herkes ışınlanarak gidip geliyor.

Uyku istediğiniz de fişiniz kısa süreliğine çekip, saatiniz geldiğinde yeniden uyandırıldığınız bir sistem.

Bizler bu gerçek dünyanın son temsilcileri olabiliriz.

Sağlıklı ve uzaylı kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.