Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2491.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62150$

Güzel günler yakın

28 Temmuz 2018, Cumartesi 10:05

Yeni sezon için geri sayıma geçtik artık. Temmuz’u da bitirdik sayılır. Artık beklenen 2018-2019 sezonu için nefeslerimizi tuttuk diyebiliriz. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yeni bir başlangıç yapacak Konyaspor. Dileyeceğimiz tek şey geçen sezonki sıkıntıları yaşamamak ve üst sıralara oynayan bir Konyaspor izlemek. Bu şehir ve taraftar bunu hak ediyor. Umarım güzel, keyifli ve futbol adına doyacağımız bir yıl olur. Bunu gönülden diliyorum. Lige az kaldı dedik ve Konyaspor için de heyecanlı bir oluşum söz konusu. Evet, her ne kadar mevcut kadro korunsa da yeni bir teknik heyet ve yeni katılan oyuncularla o havayı görmek çok güzel.

Yeni transferler dedik… 4 takviye yapıldı henüz. Eksik var mı var. Hollanda kampına yetişecek mi o biraz meçhul. Her transfer döneminde olduğu gibi aynı sıkıntıyı yaşayacak sanırım Konyaspor. Rıza Hoca transferlerin Hollanda kampına yetişmesi için önemli vurgular yaptı. Ancak tabii ki yönetimin işi de kolay değil. Transferde her şeyi ince eleyip sık dokumalısınız. Mevcut yapıya özellikle uyum sağlayacak oyuncuların olması da önemli. Bu konuda bilgili insanlar var Konyaspor transfer komitesinde. Ben nokta transferlerin yapılarak bu dönemi kapatacağına inanıyorum. Zaten kadro güzel ve eksiklikler de giderilerek daha da güzel bir ekip olacağına kuşkum yok.

KONYA STORE ÇÖZÜME KAVUŞTU

Ve yılan hikayesine dönen Konya Store konusu nihayet çözüme kavuştu. Atiker Konyasporlu taraftarlara bu müjde kulüp tarafından verildi. Ayrı bir olumlu sonuç ise kulübün şirketleşmeye gitmedi. Şirketleşme kararı alan Konyaspor, büyük bir sorun haline gelen Konya Store’u resmen bünyesine kattı. Konya Store’un kulübe devrinin tamamlaması kadar önemli bir gelişme de şirketleşme konusu oldu. Bu konuda yönetimin; “Konyaspor A.Ş’nin bundan sonraki süreçte de daha etkin olması için gerekli düzenlemeleri yaptık” açıklaması çok önemliydi.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.