Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2326.3
  • BIST
    9117.07
  • BTC
    70104.96$

Golcü izlemeyi özlemişiz

03 Şubat 2018, Cumartesi 08:52

Bir ara transfer dönemini daha geride bıraktık. Atiker Konyaspor açık ara bu dönemin flaş takımıydı. Açıkçası bu kadar başarılı ve etkili transferler yapacağını düşünmezdim. Malum ilk yarıdaki sonuçlar hepimize hayal kırıklığı oldu. Düşme korkusunu hisseden kulüplerden bir tanesi olan yeşil-beyazlılar, bu durumdan bir an önce kurtulma adına eksik bölgelere takviyelerini yaptı. Özellikle hücum hattını baştan yaratan Atiker Konyaspor, ikinci yarı için taraftarlarına hemen ilk maçtan mesaj verdi.

Son yıllarda alınan 2 büyük kupa ve Avrupa macerasıyla adından söz ettiren Konyaspor, bir an önce bu durumdan çıkma isteği yönetimi güçlü transferlere zorladı. İlk önce Yatabare’yi renklerine bağlayan transfer komitesi ardından Beşiktaş’tan Orkan Çınar’ı kiraladı. Bu iki transferin ardından sessizliğe çekilen Konyaspor, transferin son günlerinde bombaları patlattı. İlk önce Göztepe’nin kralı Adis Jahovic ile anlaşan kulüp, ardından Dünya yıldızı Samuel Eto’o’yu Konya’ya getirdi. Antalyaspor’dan ayrılan yıldız golcü Konyasporla anlaştı. Devre arasında yapılacak en iyi transferler olabilir. Her ne kadar Eto’o’ya ‘Yaşlı’ denilse de son yıllarda gerekli cevabı sahada gösteren bir futbolcu oldu.
Ben Konyaspor’a yararlı olacağını düşünüyorum. Evet, belki büyük bir yükün altına girildi ancak takımı ligde tutacaksa denemeye değer bir transferdi. Aynı şekilde Jahovic ilk maçını kupada Galatasaray karşısında çıktı. İkinci yarı oyna giren golcü oyuncu, heyecanıyla, hırsıyla ve büyük bir gol atma isteğiyle hemen ilk dakikalarda dikkatleri çekti. Belki de hissetmiş olmalı ilk maçında fileleri havalandıracağı. Öyle de oldu maçın uzatma dakikasında Selim’in muhteşem pasında kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Golle çok sevindik. Ama asıl sevindiğimiz nokta bir forvetimizin gol atıyor olmasıydı. Uzun zaman olmuş golcü bir oyuncuyu izlemeyeli. Devamının da geleceğini biliyorum. İkinci yarı Konyaspor’u takip edin…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.