Konya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2307.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70619.38$

GÂVURUN GÖZÜ KULAĞI ÜSTÜMÜZDE

28 Nisan 2018, Cumartesi 08:25

Vatanımıza milletimize devletimize hayırlı olsun. Seçim kararı alındı. Ve milletçe seçime gidiyoruz. Kimsenin ummadığı ve beklemediği bir anda yapılan bu hamle başta muhalefet olmak üzere pek çoklarını şoke etti. Bu dışarıdaki maskeli şövalyelerde dâhil. Onlarda alınan bu karara azgın azınlık olarak isyan ettiler. Yaklaşık iki aylık bir süre sonra yapılan olan bu seçim ve çıkacak sonuçlar inşallah sancılı bir dönemden geçtiğimiz anda, tüm belirsizliklerin netleşmesine vesile olur. Saldırıların gün be gün ülkemiz üzerinde taktik değiştirerek sürdürüldüğü bu ortamda bir zamanlar kapımızda kul köpek olan Avrupalılar şimdi karşımızda aslan kesildiler. Ne anasını kendisini Mukaddes Roma Germen İmp. nun baskısından kurtarmak için Kanuni’ye gönderen Fransa, ne de denklik olarak Osmanlı Veziriazamıyla bir tutulan ve Kanuni’nin kendisine muhatap bile almadığı Avusturya Başbakanı bugün Osmanlı karşısında tarihte yaşadıkları ezikliğin faturasını köpeklerin saldırganlığını aratmayacak derecede Balkanlar ve Ortadoğu üzerinde ne kadar Türkiye düşmanı varsa destekleyerek bizi durdurmaya çalışmaktadırlar.

Türkiye’nin Ortadoğu hamlesi batılı azgınları kudurturken içerdeki sözde bizim muhalefetin gâvurlarla söz birliği etmişçesine beyanda bulunmaları Sayın Tayyip Beye olan düşmanlıkta sınır tanımadıklarını ve 2.Abdülhamit’e yapılanları hatırlattığını bize anımsatmaktadır. Tarihin sürecinde değişen hiçbir şey yok, gâvur yine gâvurluğunu bildik şekilde yapmakta, Haçlı zihniyeti topyekûn hortlamış vaziyette, bizim içerdeki müstemleke valisi zihniyetliler kendilerine sürülen bir parmak balla onlara sözcülük yapmaktalar ve sadece değişen zaman yani gün ve yıl olmuştur. Bundan yüzyıl,  üç yüzyıl geriye gidelim o zaman Osmanlıya nasıl şartlara göre davrandılarsa şimdi de Türkiye’ye karşı öyle davranıyorlar. Bloklaşmalarda hedef menfaat getirisinden başka bir şey değildir devletler nezdinde.

Benim burada vurgulamak istediğim kendi ülkesindeki gidişat ve olaylarla ilgili konuların ele alınmasında muhalefet konumundaki zihniyet fukaralarının hala oyunda oynaşta olmaları ve ne yaptıklarını bilmemeleridir. İşin en garip ve tehlikeli yönü burasıdır aslında. Yeni Osmanlılar gibi batıya çömezlik yaparak onlarla beslenen bu yarım akıllı yarım ağızlı gâvur âşıkları önce kendilerine verilen vaat gereği teminatlarını almaktalar sonra da kurgulanmış kafa yapılarıyla ıkına kakına laf üretme ve muhalif olma yarışına girmektedirler. Varsın olsun tüm oyunları inşallah halkımız selim akıl ve sağduyulu davranışlarıyla bozacaklar ve akarsu mecrasında menzile ulaşacaktır. Çünkü Allah’ın vaadi haktır ve O’nun hesabının üstünde bir hesapta yoktur.

Sandık kararı alınır alınmaz hemen şaşkınlıklarını atan iç muhalefet ve dış düşman güruh başladılar erken seçimle ilgili olumsuz beyanlara. Hâlbuki her zaman konuşma ortamında meydan okuyan bir ana muhalefet lideri vardı. Buyrun hodri meydan diyen. İşte hodri meydan, İşte sandık. Hadi herkes kendini hazırlasın. Yalnız şunu unutmayalım ki; eğer biz ülke olarak kendi içimizde tartışma yaşayabiliriz beğenmediklerimizi eleştirebiliriz ama geleceğimize yönelik olumsuz karar ve durumlara da sessiz kalacaksak ben o muhalefetten şüphe ederim. Vatan sevgisi ve geleceğimiz üzerinde hiç kimse aleyhimize dönemez yarım ağızla da olsa saçma sapan sözler beyanlar irad edemez. Biz her şeyden önce birlik ve beraberliğimizi korumamız yönünde ortak payda olarak vatan ve millet sevdasını biliriz ve buna göre adımımızı atarız.

Seçim yine birilerini şoke edince dışarıdan bu sefer acil ve öncelikli olarak tehdit dayatma ve saldırı şeklinde hareketler başladı. Ekonomi üzerinde yapılan baskılar gün geçtikçe artırılmaya ve köşeye sıkıştırılamaya çalışıyorlar. Biz bunları daha öncede yaşadık ve atlattık. Hem yatırım yapıp hem de savaş pozisyonumuzu sürdürmemiz yatırımların gün yüzüne çıkması köprüler havaalanları kanal İstanbul projesi ve daha niceleri Türkiye’nin altın çağına doğru gittiğine delil iken bunları karartmaya, baltalamaya ve söndürmeye çalışanlara ve durdurmaya yeltenenlere arka çıkmak en hafif tabirle vatana ihanetle eş değerdir, diyorum. Ey muhalefet Türkiye tarihinde bugüne kadar görülmemiş bir saldırının içerisinde ayakta kalmaya çalışırken senin bu tekere çomak sokma hevesin vatan sevdalılığı ile asla bağdaşmaz. Her yapılanı insafsızca eleştiriyorsun da, kendin de bir şeyler ortaya koyamama ne vizyon ne misyon hiçbir şeyin yok plan yok program yok sadece kuru kuruya yemeğe bahane bulan gurmeler gibi eleştiri yapan bir anlayışın var. Kendinde bir yemek yapamama hastalığın var. Kusura bakmada, derler ki adama o zaman: önce sen kendine bir çeki düzen ver sonra çık milletin karşısına bize ısmarlama değil kendi değerlerimizden eserler ve yeni fikirler hamleler getirecek işler lazım. Bizde biliyoruz ki; Saadettinler vezir olarak her daim içimizde yer almışlardır ve onların menfaat kinleri hiçbir zaman bitmemiştir. Ve bana şunu hatırlatır her zamana. Neden Ali Osmanoğullları yerine Ali Mithat oğulları olmasın? İşte tüm mesele bu aslında. Yapılmak istenen de varılmak istenende bu Sadece gün ay ve yıl farklı. Geçmişten gelen bu ihanet dalgası toplumsal ortamın her sayfasında karşımıza tsunami tehlikesini aratmayacak şekilde çıkmaktadır.

Halkımızın sağ duyusu bu kirli oyunları bozacaktır.Bir çok tehdit saldırı ve şantajla karşı karşıya kalacağımız muhakkak.Her pis yolu deneyeceklerdir bu arefede.Muhalefette buna çanak tutacaktır her vesilede.FETÖ’cü kriptolar USA’ dan ve pensilvanya’dan aldıkları talimatı harfi harfine uygulayacaklardır.Türkiye’den kaçıp giden vatan haini beslemeler efendi batılılara köpeklik etmekten geri kalmayacaklardır,başta Can Dündar olmak üzere.Tüm çirkinliklerini ve çirkefliklerini batıdan komplolarla uygulayan ve PKK başta olmak üzere destek verdikleri güçleri üzerimize daha bi saldıkları, salacakları döneme giriyoruz.Bu paranoyak ayakçı takımları aldıkları gazla her şeyin olumsuz hale gelmesine çalışacaklar.Düşünün FB-BJK futbol maçında saha ve seyirci olaylarının temelinde ajanlık ve kışkırtma tahrik yok mu? Bundan sonra her şeyde bu kartı oynacaklardır. Sadece bize düşen bu oyuna gelmemek. Bu ülkenin futbol takımları yeni maça çıkmıyorlar ki? Ama maksat başka işte. Tıpkı M.Ali Alabora denilen vatan hainin:” oğlum maksat başka ağaç değil işte, gel mesele farklı gezi bahane demesi” türünden şeyler yaşıyoruz. Eğer Türkiye iyi yolda olmasaydı bu kadar üstümüze gelirler miydi?

Fitne hız kesmeden devam ediyor ve bize sağduyu ve basiret gerek. İçinde bulunduğumuz zaman mekân eşya gelişmeler gidişat vs. basiretli bir çerçeveden değerlendirildiğinde biz sağlıklı adımlar atarız. Günü birlik anlık ve hissiyatla değil, akıl mantık ve istikbale önem verelim. Çocuklarımız ve ülkemizin geleceğidir bizim için önemli olan.

Tüm dış basın ve içerdeki ana muhalefet hakkın karşısına çıkarak durdurma hevesindeler. Baltalamak istiyorlar her şeyi. Basiret bizim için elzemdir. Biz İslam davasının yolcularıyız. Bize kültür ve medeniyetimizin yeniden inşası misyonu verildi. Biz bunu tamamlayacağız. Yeniden altın çağa dönüyoruz. Yeniden o ihtişamlı günler bizi bekliyor. Dünya ve insanlık buna muhtaç. Çünkü biz geldiğimiz yere gittiğimiz yere hak ve adalet ruhuyla gideriz.

 

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.