Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2426.4
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64184.98$

Film Krizi -3 (Haçlılar Bunu Hep Yapıyor)

02 Eylül 2016, Cuma 08:44

2002 Dünya Güzellik Yarışması, nüfusunun yarıdan fazlası Müslüman olan Nijerya’da yapılacaktı. Orada yayımlanan Hıristiyan gazetelerden birisi, yarışmaya katılan güzellerin resimlerini basarak altına da; “Muhammed yaşasaydı, bu güzellerden kaç tanesini haremine alırdı...” gibi hakaretlere varan yazılar yayınlayınca Müslümanlarla, Hıristiyanlar arasında olaylar çıktı, 100'den fazla kişi öldü, birçok yer yakıldı ve yıkıldı. Yarışma da Londra’ya kaydırıldı.

Bosna Savaşında kendi teşkilatları olan BM’in raporuna göre Sırplar, 70 binden fazla Bosnalı kadının ırzına geçmişlerdir. (1) Yüzlerce kadının üzerinde olmadık deneyler yapıp, onları kobay olarak kullanmışlar, hatta rahimlerine köpek ceninleri yerleştirmişlerdir. (2) Zepa, Gorajde, Srebnenitsa gibi yerler başta olmak üzere on binlerce insan, akla hayale gelmedik usullerle öldürülmüş ve soykırım yapılmıştır.Avrupa’nın göbeğinde bunlar cereyan ederken, bilahare Çeçenistan’da olmadık zulüm ve katliamlar icra edilirken, Avrupalılar; Halkının iman ve inancına küfrettiği, gelenek ve göreneklerine hakaret ettiği için cezalandırılmaya kalkılan Bangladeşli Teslime Nesrin'i kaçırmakla (3), Nijerya’da zina yaptığı için ölüm cezasına çarptırılan Emine Lavalle kurtarmakla (4), Şeytan Ayetler’in yazarı Salman Rüştü’ye şövalye nişanları (5) vermekle meşgul idi.

Haçlıların karakteristik yapısını dile getiren şöyle bir fıkra anlatılır: Bir papaz sahilde gezerken, sömürge devletlerden toplanıp köle olarak çalıştırılmak üzere getirilen yüzlerce hasta, yaralı, aç bî ilaç siyahi insanları görünce acımış, üzülmüş, sonra yaptığı hatanın büyüklüğünün(!) farkına varıp hemen kiliseye gidip: “Allah'ım kendi dinimden olmayanlara acıdım, beni affet, beni bağışla…” diye günah çıkarmış.Sözde sevgi, şefkat ve merhamet dini olan, İncil’de: “Sağ yanağına vurana solunu çevir… gömleğini isteyene abanı da ver” (6) gibi emirler olan, güya bu kadar uysal ve uyumlu bir dine mensup olduklarını dünyaya lanse eden, yani insanları kandıran Hıristiyanların hâkimiyetinde geçen 20’inci asırda yaptıkları 1. Dünya Savaşı'nda 20 milyon, 2. Dünya Savaşı'nda 60 milyondan fazla insan ölmüş, İsviçreli yazar Jean Zigler’in “Dünyanın Yeni Efendileri” isimli kitabında “günümüzde her 7 saniyede bir çocuk açlıktan ölüyor” demiş, Eski BM Başkanı Kofi Annan’da 10 Haziran 2002 yılında Roma’daki Dünya Gıda Zirvesinde; “Batının kurduğu dünya düzeninde günde 24 bin kişi açlıktan ölmektedir” demiştir. (7) Bütün bunlara rağmen, Haçlı âlemi de dünyayı sömürüyor, kemiriyor, hortumluyor ve gün be gün biraz daha obezleşiyor. (8)

Papa II. Jean Paul’ün ölümünden sonra Papa seçilen ve Türkiye’nin AB üyeliğine karşı olduğunu açıkça söyleyen Papa 16. Benedikt ilk vaazında, Hıristiyan mezheplere, Yahudilere, Budist ve Hindulara, inanmayan ateistlere… seslenirken Müslümanları ağzına almamıştır. (9) Yani adamlar İslâm’ı din olarak muhatap kabul etmiyorlar.

Dünya Sağlık Örgütü WHO sünnetin AIDS hastalığına yol açan virüsün (HIV) bulaşma riskini % 55-60 azalttığını ispatlayıp ve sünneti tavsiye ettiği, (10) Amerikan Pediatri Cemiyeti sünnetin zarardan çok faydası var (11) diye açıkladığı halde bakın sünneti yasaklamak istiyorlar.Yahudiler ise Filistin’deki Osmanlı eseri Beersheva Camisi'nde içki festivali düzenliyor (12) Yani hep tahrik, tahrik tahrik.

Cenâb-ı Allah “Yahudi ve Hıristiyanları dinlerine tabi olmadığınız müddetçe memnun edemezsiniz” (13) buyuruyor, Efendimiz(s.a.v.) de isimleri, memleketleri ayrı ayrı olsa da; “küfür tek millettir” buyurur.Ankara’da bir seminer esnasında üst düzey bir Diyanet yetkilisi hocamızın anlattığı ibretli bir hatırasını naklederek makalemizi bitirelim:“Mısır’da tahsilde iken bir otobüste, kıyafetinden papaz olduğu anlaşılan bir zatla yan yana oturduk. O da benim mesleğimi öğrenince sohbeti koyulaştırdık ve ben ona sordum:-Papaz Efendi! Bir Yahudi’yi mi yoksa bir Müslüman’ı mı kendinize daha yakın hissedersiniz?Biraz tereddütten sonra Yahudi’yi tercih ettiğini söyledi. Ben sordum:-Hz. İsa’yı sizin inancınıza göre işkence ile öldürenler kim?-Yahudiler.Hz. Meryem’e zina isnat edenler, iftira atanlar kim?-Yahudiler.Hz. Meryem ve oğlu İsa’ya ev hapsi uygulayan, birçok eziyetler eden, onların Mısır ve Şam taraflarına kaçmalarına sebep olan, yani bir yerde tehcire tabi tutanlar kim?-Yahudiler.Havarilere hayat hakkı tanımayıp, onların Filistin’den kaçmalarına sebep olan, İsevî’lere de akla gelebilecek her türlü baskı ve zulmü yapanlar kim?-YahudilerPeki Hz. İsa’yı peygamber kabul edenler kim? -Müslümanlar-Her adı anılışta salât ve selâm gönderenler kim? -Müslümanlar-Annesi Hz. Meryem’i her türlü isnat ve iftiralardan tezkiye edenler (arındıranlar) kim? -Müslümanlar-Mukaddes kitaplarında, O’nun adına Meryem Suresi diye hususi sure olanlar kim? -Müslümanlar-O’nu, gelmiş-geçmiş en büyük ve cennetlik dört büyük kadından biri (14) kabul edenler kim?-Müslümanlar-İncil’i Kitab-ı Mukaddes kabul edenler… kim?-Müslümanlar-Peki nasıl oluyor da bir Yahudi’yi kendinize daha yakın hissedebiliyorsunuz? Dediğimde cevap veremedi.” 

Dipnotlar:1 -Milliyet Gazetesi, 26. 05. 1999.2 -Star Akşam haberleri 04.01.1993; Saban Gazetesi. 4. 1. 1993.3 -Milliyet Gazetesi,29.11.1992, 04.01.1993.4 -23.11.2002, Milliyet Gazetesi ve diğer yayın organları.5 -Hürriyet Gazetesi, 25 Haziran 2008.6- Ziya Kazıcı, “Türkiye’de Misyonerlik Faaliyetleri”, Ensar Neşriyat, İst.2004, s.124.7- Mesut Karaşahan, “Terörün Efendileri”, Pınar Yay. 2. bas. İst. 2003, s. 10.8 -Haçlıları daha yakından tanımak isteyen okurlarım, Muharref Hıristiyanlık ve Avrupalılar isimli kitabıma müracaat edebilirler.9- Milliyet Gazetesi, 25.04.2005.10 -Bilim ve Teknik Dergisi, Ocak 2008, s. 5.11 -Zaman Gazetesi, 28.08.2012.12 -Bugün Gazetesi, 28 Ağustos 2012.13 -Bakara Sûresi, 120.14- Bu dört mübarek kadın şunlardır: Hz. İsa’nın annesi Meryem. Firavun’un eşi ve Hz. Musa’ya annelik yapan Hz. Asıye. Hz. Muhammed’in ilk eşi Hz. Hatice. Hz. Muhammed’in kızı Fatıma.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.