Konya
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.47
  • ALTIN
    2488.7
  • BIST
    9679.8
  • BTC
    62909.61$

Fazla Kilolara Fazla Zaman Tanıyın

06 Aralık 2019, Cuma 08:15

Fit ve sağlıklı bir vücut herkesin hayalidir ve çoğu kişinin en büyük derdi çabasız ve hızlı zayıflama. Bu tür yollara başvuran kişi sayısı hiç azımsanacak gibi değil. Mucize olarak görülen bitki çayları ya da karın yağlarından kurtaran ilginç karışımlar ve daha neler neler..

Sunulan çözümler kulağa hoş gelse de daha sonraki sonuçlara baktığımız zaman problemler yaşabiliyor. Hangi tedavi yönteminin size uygun olduğunu araştırmak en önemli konu. İsteyen herkes kilo verebilir. Ve tabiki en başında sağlıklı diyet programları denenmelidir. Beslenme uzmanıyla sağlıklı bir programa başlanılabilir.

Sürecin başında kısa bir zamanda fazla kilolardan kurtulma düşüncesi baştan işleri zorlaştırıyor aslında. Kilo vermek uzun bir süreçtir, vücudun değişimlere uyum sağlayabilmesi için kontrollü ve yavaşça yapılması gerekir. Hızlı kilo vermek hızlıca geri almaya sebep olabilir.

Aç kalarak, başka kişilerin diyet listesine uyum sağlayarak, ekmekten vazgeçerek verilen kilolar sağlıksız olmakla birlikte geri alınması muhtemel kilolardır. Ayrıca, kısa sürede çok fazla kilo verirseniz, daha yavaş ve düzenli zayıflama modeliyle elde edeceğiniz kadar fazla yağ yakamayabilirsiniz. Kısa bir sürede çok fazla yağ kalorisi yakmak zor olduğundan, yağlarınızdan kurtulmak yerine, vücudunuzdaki suyu veya hatta kas dokunuzu kaybedebilirsiniz. Unutmayın ki siz fazla kilolarınızı kısa bir sürede almadınız bu yüzden kısa bir sürede vermenizi beklemeniz de doğru olmayacaktır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.