Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2435.6
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64049.93$

Farklı bayram

23 Mayıs 2020, Cumartesi 10:41

Bir bayram günü daha geldi çattı. Hep söylenip dururuz, nerede o eski bayramlar diye. Hep aynı serzeniş. İnsan düşünmeden edemiyor. Şu anda yaşadıklarımızdan kim bilir ne kadar güzelmiş ki etrafımızdaki herkes eski bayramlar, eski bayramlar diye söylenip duruyor. Oysa herkesin, her hanenin bayramı farklı.

Yaklaşık üç aydır ülkemizi de etkisine alan ve günlük yaşantımızda A’dan Z’ye köklü değişikliklere yol açan koronavirüs, bayram ziyaretlerimiz de nasibini alacak . Yüksek bulaşma riskine karşı evde kalmak hala kritik önem taşıyor. Hal böyle olunca bu yıl Ramazan Bayramı’nda aile büyüklerimiz ve sevdiklerimizi ziyarete gitmek yerine, online bayram kutlaması yapabileceğiz.

Dokunamıyacak, sarılamıyacak, olabiliriz ama  zorunlu hale gelen mesafeleri, sosyal ve duygusal yakınlıklarla kapatabiliriz. Ailenizle, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle mümkün olduğunca sık online bir araya gelin. Bu bize de, sevdiklerinize de çok iyi gelecektir.

siz ne kadar iyiyseniz sevdiklerinizle de o kadar iyi zamanlar geçirebilirsiniz. Önceki yıllarda olduğu gibi akraba ziyaretleri yapamayacağız ama telefonlarla dijital ortamlarla mutlaka akrabalarımızla bayramlaşalım. Bayramın güzelliğini yaşayalım..

Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.