Konya
19 Mart, 2024, Salı
logo altı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.20
  • ALTIN
    2246.5
  • BIST
    8735.13
  • BTC
    66855.89$

ÇOK SEVME

17 Nisan 2021, Cumartesi 09:25

 

Çok sevince bir kadın, erkeğin eli ayağına dolanır. Kadın çok sever. Sevmese zaten o çıldırtan doğum sancısını çekmez. Çok sevmese erkeğin midesine, temizliğine özen göstermez. Çok sevdikçe de elinden kaçıracağını da bilir. Adama sevdiğini hissettir de gör bak ne mi?oluyor?.Dünya da ondan yakışıklısı, ondan delikanlısı yok sanıyorlar. Bir de nasıl olsa beni seviyor durur bir kenarda deyip hırpalıyorlar kadınların ruhunu.

Kadın kıskanınca sıkıntıyı hep çıkarırlar da erkek kıskanınca kadın nedense hep mutlu dolanır ortalarda. Eğer çok da seviyorsa çocuk hatırı için durur çile çektiği o adamda. Hep aynı düşünce çalar kapısını ya düzelirse ya düzelirse.

Ah be güzelim,kim düzelmiş ki bu alemde sorarım. Şimdi sana soruyorum sen kötü huyundan  vazgeçebilir misin? Tabiki de hayır. Hele hele ihanette girdiyse araya affet dur. Sürekli affet.  Her gün yenisine davetiye göndereceksin haberin yok. Hep buydu öğretilen seven kadın gitmez, seven kadın gidemez yılların emeği var. Bir de seven kadına bir bakın. Ömrü bir aşk uğruna bir yalan uğruna sabretmiş evlat demiş düzelir demiş hastalıklarla nikaha gitmiş.

Seven kadın son sözümdür bu sana. Artık önce sen unuttuğun kendini yeniden sevmeye başla, illaki birini seveceksen.

“ Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım . “

H.z. Mevlana

Yorumlar

  • yorum avatar
    Aysun Arslan
    17-04-2021 13:26

    Kaleminize yüreğinize sağlık Dilek hanım ne kadar da güzel bahsetmişsiniz seven kadını???

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.