Konya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.64
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2495.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63685.04$

BİTMİYOR KEPAZELİKLER

01 Temmuz 2017, Cumartesi 09:00

KK’nin ABD’den aldığı apar topar emir üzerine derhal eline bir pankart tutuşturularak yollara düşmesi yetmiyormuş gibi bu sefer de rezilliklerin kuruluş tarihi boyunca ayyuka çıktığı ODTÜ’den ilginç bir uygulama düşüncesi sarih oldu.Ve basından öğrendiğimiz yazı ve görüntüler bize bu bilim yuvası üniversitemizin kızlı erkekli büyük bir kesimi sayıca azımsanmayacak oranda,birlikte tuvalet eğitimi      yapmak istediklerini bir yazı ile üniversite yönetimine iletip artık böyle bir talim yapmak istediklerini söylemişler ama resimlerden de anlaşılacağı üzere uygulamaya filan geçivermişler !!!

Ne büyük bir mesele değil mi? İlkokul yaşlarındaki çocuklarımızın evlerde ve sonra ana okulunda ve dahi ilkokul 1.sınıfta aldıkları tuvalet eğitiminden  tatmin olmayan üniversitenin parlak zekalı güzide öğrencileri artık çatır çatır, çutur çutur, patır patırda patır birbirleriyle yarış yapacaklarmış!!! Belki bu esnada daha da ileri gidecekler, belki yarış falanda yaparlar aralarında yani !!! Belki festival falanda düzenlerler yani dünya da ilk kez bir üniversite kendini aşarak bilimsel çalışma olarak birlikte çatırdatma eylemini seçip bu alanda Oscar ödülüne bile layık görülmüşlerdir, diye övünenleri gazetelerde görebiliriz değil mi?

İşin şakası esprisi falan değil gerçekten iş ciddi boyutlar da. Öyle beyinsizler var ki içimizde Rabbimize dua ve niyazda bulunuyoruz. Allah’ım içimizdeki beyinsizler yüzünden bizleri helak edecek misin…(Araf 155)

Bu kadar budala bu kadar gezi zekâlı insanların da Türk Milletinin bir ferdi olacağını tahmin bile edemezdim. Edemiyorum daha doğrusu yakıştıramıyordum kendi kendime. Ama öyle değilmiş işte.      Millet dediğimiz organize güzelliğin hayat damarını, kendimizden olmayan nesnelerle doldurmaya kalkışmışlarsa ve bunu da medenilik çağdaşlık teraneleri ile kayıt kuyut altına almaya ve dahi beyinlere durmadan pompalamaya çalışırlarsa,sana olan bir tarihi senden uzaklaştırıp seni kimliksiz ve garip bir şekilde çölde kalmış bir yolcuya münasip kılmışlarsa,senin söz hakkın bile olmamış birileri apar topra senin adına karar alarak seni senden ayırmışsa ve sen kendine bile garipsen sen kendini bile anlamaktan ve okumaktan uzaksan ve sen sana kurulan tuzakları anlayıp bozamıyorsan,senin psikolojini dünyevi nesnelere boğdurup düşünmen engelleniyorsa,ahrete ait kaygıların belleğinden silinmiş kutsala dair sende hiçbir iz bırakılmamışsa,kalmamışsa sende ona dair bir serpinti…..

Batılılar muratlarına erişmiş ve sen bütün benliğinle işgal edilmişsin demektir. Yaşadığımız kültürel depremler bünyemizi gerçekten sarsmış durumda. Yıllar yılı neler yapılmadı bu vatanımızda neler reva görülmedi ne işkenceler edildi fikirler düşünceler tahribata uğratıldı. Kim bütün bunların sorumluları? Hiç soruyor muyuz kendimize? Biz niye böyleyiz? Diye !!!

Dilimiz tahrip edildi

Din değerlerimiz tahrip edildi ve dilmeye devam ediliyor

Milli birlik ve beraberlik şuurumuz bin yıllık kardeşlik dokumuz tahrip edildi bağlar zedelendi düşman kardeşlere dönüştürüldü

Büyüklere saygı, insanlara sevgi hoş görü ve kardeşlik türkümüz iç edildi güherçileye uğramız ev misali kendi kendini içinden yedi bitirdi

Vatan sevdası iman kardeşliği selamlaşma tebessümü düşünce ve kanatlara saygı usul edep erkân bilme konuşma adabı ve seviye üslup güzelliği hepsi her şeyi ile ne varsa atıldı itildi bir kenara

Nerde hani o İstanbul beyefendiliği zarafeti?

Nerde o insanları celp eden bir mıknatıs gibi kendine çeken o güzelim Osmanlı Edep Türkçesi

Var mı düşünce iklimimiz de yeniden milli heyecanı artıracak ve birliğimizi sağlayıp kucaklaştıracak dil bütünlüğü

Siyasilerin bayramlık ağızlarından her gün dinamitler patlatılıyor alimallah

Vatan Millet Bayrak Din Devlet Ordu sevgisi ve bütünlüğü kaldı mı? Bizi ayakta tutan değerler neden bugün tersyüz edilip tu kaka ilan edildi.

Kim bu içimizdeki İrlandalılar?

Kurumlarımız birer birer işlevini özelliklerini birleştiriciliğini bağlayıcılığını yitirttirilip, kişi bazında birer ferdiyetçi numunesi haline bizler dönüştürülmedik mi?

Soruyorum şu ülkede insan da dâhil tahribata uğramayan ne kaldı?

Aile, ekonomi, ahlak din hukuk ve sosyal müesseseler, devlet millet ve kardeşlik dokusu hepsi bu tezgâhtan geçirilip kişilerden par apar topar alel acel uzaklaştırılıp insanımız birer yolunmuş kel tavuğa dönüştürülmediler mi?

Neydi bunu yapanların bunu reva görenlerin dertleri? Batının içimize soktuğu bireycilik hastalığı ile tüm organlar zarar görmedi de ne oldu? Bünyemiz işte bu zararı şimdi kaldıramıyor…

Bu ferdiyetçilikle insan kendi nefsinin esiri ve modern firavunluğun mimarı olmuştur. İnsan hakikate ulaşma yerine nefsinin baskısıyla ondan uzaklaşmayı kabul ve rey ile artık hiçbir kutsal değer tanımama yoluna girdiğinden beri, din devlet kanun koca aile anane ahlak gelenek hepsi erozyona uğramış ve aynı apartmanda kapı komşuları birbirini tanımaz hale gelmiştir. Otoriteye ve bir birlik akidesi oluşturmaya yanaşmayan bu ayrımcılık kafaları adeta anarşizmin yuvasına dönüştürmüştür.     Kafalarında kol gezen anarşik eylemler ise bugün medenilik yaftası ile ensestlikte dâhil her türlü serbestlik ve pisliğin lağıma dönüşmesine çağdaş üretime geçmesine zemin hazırlıyor. Ve bildiğimiz gibi bir üniversite de anarşizmin çılgın bir gösterisi olarak tuvalet eğitimine birlikte başlamaya ve paylaşmaya karar verilir hale getirilebiliniyor? Hani muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda dolaşan asil kanda mevcuttu? Nerde bu asalet şimdi? Var mı gören bile duyan haber versin beri gelsin Alooooo duyuyor musun beni arkadaşım?

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.