Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2430.3
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66262.1$

BİLGİNİN MODASI GEÇTİ MODA BİLGELİK

20 Temmuz 2022, Çarşamba 00:00

Bilgi çağı yerini sezgi çağına bıraktı. Dünyanın ve bedenlerin frekansı yükseldikçe sezme boyutuna geçiş yapıyoruz.

Artık bilen değil sezgileri ile  yapabilenlerin dönemi başladı. Keyifle yapabilmek;  ruhu, zihni bedeni ile uyumu tam anlamıyla yakalayabilenler için mümkün.

Bu dengeden doğan gerçekliğinle buluştuğunda sezgisel boyutun kapıları sana sınırsız açılıyor. Ve hakikat noktanda ne için yaratıldığını derin bir sezgisellikle daha net görüyorsun. Hayat amacını gerçekleştiriyor olmak kusursuz bir akış, tatmin ve huzuru gelmesi demek.

Şunu dediğini duyar gibiyim ”Ne yani hayat amacımı gerçekleştirirken hiç sorun, pürüz, zorlanma yaşamayacak mıyım?” Tabiki daha çok esnemen ve daha iyi zıplayabilmen  için bariyerler olacak ama bilincin bunları sorun değil bir fırsat olarak görecektir. Çünkü kendini gerçekleştirme ve yaratım esmalarının titreşiminde dans eden ruh için engel değil level atlamak için fırsatlar vardır. Kendinle  bağlantıda olduğunun ve  hayat amacını gerçekleştirdiğinin en belirgin işareti ise; sorularına gelen cevap şekildir.  Sezgisel bilgiyle gelen, içinde bilgelik pırıltısı taşıyan cevaplar kalbine şükür dolu ilhamlar serpiştirecektir. Durmanın, beklemenin yada durdurulmaya çalışılmanın seni tahammülsüz, huzursuz gergin yaptığını da deneyimleyebilirsin. Çünkü kendine uyanmaya çalışan ruh huzursuz, kendine uyanmış ruh ise durdurulamaz olur.

Artık bilgi her yerde ve her şekilde ulaşılabilir. Bu eğer bi moda ise bilginin modası geçiyor. Bilgiyi derinlerinden çıkartan bilgelerin ve yapabilenlerin dönemi başlıyor. Kendini keşfeden ve fethedenlerin dönemi, içindeki sese, kalbindeki sezgiye kulak verenlerin. Sistemin içindeki bağını ve bütünlüğünü görebilenlerin dönemi…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.