Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.76$

Beynelmilel Siyonist Direktifler (1)

11 Kasım 2019, Pazartesi 09:55

Siyonistler, emellerine ulaşabilmek için, dünyanın bir­çok yerinde kurdukları değişik isimlerdeki locaları, ku­lüpleri, Siyonist teşkilatları, Yahova şahitleri gibi muzır kuruluşların her sene, dünyanın belli başlı yerlerinde yap­tıkları, senelik genel kurullarında aldıkları kararları "BEYNEL MİLEL SİYONİST DİREKTİFLER" diye bü­tün dünyadaki kurum ve kuruluşlarına gönderirler. Bunlar­dan ibret verici maddeleri arz etmek isterim:

Genç nesiller; ahlâka aykırı telkinlerle ifsat edi­lecek:

Çünkü dünya gençliği nefsinden, zevkinden, hayvani duygularından başka hiçbir kutsal mefhum tanımayan sü­rüler haline gelince, onları idare ve izole etmek gayet ko­lay olacaktır. Yarı uyuşuk kış yılanları gibi, Yahudi’nin dünyayı sömürmesine ses çıkaracak mecali bulamayan bir gençlik olursa, dünya hâkimiyeti ancak gerçekleşir. Birkaç misal: 

“Şarap kanseri önler, bira zihni uyandırır. Az içilen içki insanı rahatlatır ve yatıştırır, hafızayı canlandırır…” gibi safsatalar yayınlatarak emeline ulaşmak isterler.(1) Hâlbuki Hollanda’nın Utreçht üniversitesinden Dr. Joris C. Verster’in araştırmalarına göre Alkol hafızayı zayıflat­maktadır.(2)    

Özellikle Türk milleti üzerindeki çalışmaları başarılı da olmuş durumda. Şu tabloya bir göz atalım:  “Dünya çapında israfta 1’inci, kumarda 2’inci, içkide 3’üncü, si­gara tüketiminde 4’üncüyüz. Sigaradan yılda 160 bin  bü­yük, 40 bin çocuk ölüyor. Milyarlarca lira havaya uçuyor. Bu para ile 500 büyük fabrika veya son model 500 uçak alına­bilir...(3)

“Bira tüketiminde yılda %9’luk artışla dünya birinci­siyiz”.(4)   

“İngilizlerin 18-24 yaş arası gençlerinin 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.