Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.7
  • BIST
    9138.94
  • BTC
    70086.72$

AYMAZLIK KÖR ETMİŞ GÖZLERİ (2)

29 Mayıs 2021, Cumartesi 00:59

Şimdi düşünün bilerek Sayın Cumhurbaşkanımızı Filistin katili/çocuk katili ve iktidarda kalabilmek için ve hiç yapacak işi olmadığında özellikle de ramazan ayında bir an bile saldırmaktan, kan dökmekten geri durmayan bu kan içici siyonist politikacıya benzetmesi ile beraber akabinde Rize’ye geziye gitmesi tahrik değil de nedir? Bu danışıklı, önceden hazırlanmış bir senaryonun uygulanması değil midir? Sadece Sayın Cumhurbaşkanımız odaklı siyaset üretmeyi, yapıcılıktan ziyade yıkıcı olmayı ve olan biten yapılan hiçbir işi beğenmemeyi adet edinen, bugüne kadar millet hayrına olumlu bir çaba harcamayan üstelik mecliste PKK yanlısı bir parti ile de dirsek temasında olup onların oylarıyla vekil seçilip milliyetçi söylemlerde bulunanların halleri sizce gerçekten dedikleri gibi “iyi”siyaset midir? Eli kanlıların/vatan hainlerinin ve onların oyları ile bugün mecliste caka satanlar bilmiyorlar mı ki; bu hdp/pkk’nın tek isteği Türkiye’yi bölmek ve yıkılmasına zemin hazırlamak, sen bunları görmezden geleceksin bu hainlerin oyları ile mecliste maaş alıp gevezelik yapacaksın sonra milliyetçi söylemlerle siyaset yapacaksın ve hükümete dil uzatacaksın. Yok, öyle yağma? Üç kuruşa beş köfte! Siz milleti aptal mı sanıyorsunuz? Belki yanınızdaki menfaatçi grup bu söylemleri ve eylemleri hoş karşılar hatta karşıtlı gruplar nezdinde karşılıklı alkışlar alabilirsiniz, fakaaaat unutmayın ki halkımız bilhassa 15 Temmuz 2016’dan beri artık bunlara prim vermiyor bunu bilesiniz.

Sadece kendi ülkemizde değil tüm İslam dünyası için de bir umut ışığı haline gelen ve halkın kahir ekseriyetinin ziyadesiyle desteklediği ve gittiği her ülke de büyük destek alan Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bu kadar kin ve nefret söylemleri ile politika yapmanız sizin için bir istikbal bir gelecek midir? Yabancıların düşmanlık ağızlarıyla ürettiği gargara yapmak/konuşmak ne kadar ucuz politik hamleler değil mi? Sizler onların bizim ülkemizdeki vasisi gibi konuşurken, kendi ülkemizin gerçeklerinden ne kadar uzakta kaldığınızı niçin anlamazsınız?

 

Ben bu olanlardan şunu anlıyorum. Yabancılar bizim kültürümüzün tam orta yerindeler ve bizim kültürümüzü dejenere etmişler. Beyinler tamamen yıkanmış. Batının hedef ilke ve menfaatleri bizim ülkemize dikte ettirilmiş ve o tipte olup, batıya bağımlı yetişen ve kendi değerlerine düşman olanlar desteklenmiş ve bugünde batının koruyuculuğunu bunlar vasıtasıyla yapmak suretiyle her gün yeni bir oyun ve hile ve yalan üretmekle ülkeyi karıştırmanın kışkırtmanın telaşı içerisindeler. Peki, nereye kadar bu durum? Umarım halkımız dirayetle hareket eder ve bunlara prim vermez.

 

Düşünün resmi bir tarihin zihni tahakkümü ile yetişen bir nesil kendi değerlerine nasıl sahip çıkacak?

Niye bugün ABD hep şirin gösterilir?

Oysa kurtuluş savaşında işgaller başladığında 22 savaş gemisi ile Karadenizi bombalayan, hatta izmiri işgal ettiren Amerika değil miydi?

Niye bunları resmi tarih yazmaz?

Ben İngiliz’in Kut’ül Amere’de yenildiğini TRT dizisinden öğrendim.

Niye kendimizi kendimizden saklıyoruz?

Birileri niye bizi birbirimizi düşürürken biz bunlara prim veriyor ve okuyup araştırmıyor birbirimize buğz ediyoruz?

Batı hayranlığı bu kadar gözlerimizi nasıl karartır?

Gerçeklere ulaşmak için doğruları daha ne kadar gizleyeceğiz?

Batının azgınlığı bizi birbirimize düşürmesinden kaynaklanmaktadır niye anlamıyoruz?

Küresel saldırıya karşı niye tek yürek değiliz?

Söz konusu vatan ise, gerisi teferruat değil mi?

Vatanını en çok seven ona en çok hizmet eden değil midir?

Allah’ım bizlere akıl fikir ihsan eyle.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.